Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

Zināmi šova "X Faktors" balsojuma rezultāti

© Publicitātes foto

Apritējusi nedēļa kopš šova "X Faktors" piektās sezonas fināla, kurā uzvaras laurus plūca rīdziniece Emilija Bērziņa. Finālā uzvarētāju noteica tikai un vienīgi skatītāju telefonbalsojums un nu ir tapis zināms, cik daudz balsu finālā saņēma katra šova dalībniece, informē TV3 Group sabiedrisko attiecību speciāliste Lauma Zommere.

Šova "X Faktors" piektās sezonas trešajā vietā ierindojās Intara Busuļa komandas dalībniece Katrīna Kovaļuka, par kuru skatītāji finālā bija balsojuši 4316 reizes. Viņa no turpmākās cīņas par uzvaru izstājās, superfinālā atstājot Luku un Emiliju Bērziņu.

Otrajā vietā ierindojās Reiņa Sējāna komandas dalībniece Luka, kura šova finālā no skatītājiem saņēma 8036 balsis, savukārt šova šīs sezonas uzvarētāja Emilija Bērziņa, kuras mentore šovā bija Aija Auškāpa, uzvarēja ar izteiktu balsu pārsvaru, saņemot 18 319 balsis, kas nozīmē, ka viņa 2. vietu apsteidza par 10 283 balsīm.

Atgādinām, ka visi šova fināla telefonbalsojumā iegūtie ienākumi tika ziedoti labdarības akcijai “Eņģeļi pār Latviju”, kas noslēdzās 17. decembra vakarā ar iespaidīgu koncertu Rātslaukumā. Koncerta laikā tapa zināms, ka ar šova “X Faktors” skatītāju palīdzību izdevies savākt 39 258,88 eiro, kas tika nodoti kampaņas organizatoriem.