Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Izklaide

Mīlas duetā sadziedājušies Puzikovs ar Adrianu Miglāni

© Publicitātes foto

Par dziedošo policistu dēvētais Nikolajs Puzikovs un influencere Adriana Miglāne kopīgi ierakstījuši jaunu mīlas duetu, publicējot to Valentīndienā un aicinot dalīties mīlestībā vienam ar otru.

Klasisko popmūzikas balādi “Kad es mīlēšu tevi” sarakstījis dziesmu autors un dziedātājs Denijs Grieze, kurš ar Nikolaju sadarbojies jau iepriekš, kopīgi ierakstot un publicējot tādas interneta vidē labi novērtētas dziesmas kā “Tā kā tu” un “Pēc saules rieta”. Dziesmu producējis Juris Ludžinieks jeb ArtifexLV.

“Kopdarbs ar Adrianu [Miglāni] bija ilgi lolots pasākums, kuru jau sen biju vēlējies īstenot,” stāsta Nikolajs Puzikovs. “Ar viņu esmu pazīstams krietni pirms viņa sāka uzstāties uz lielās skatuves. Lai radītu atbilstošu dziesmu, man palīgā nāca Denijs, kurš uzrakstīja vēl vienu skaistu mīlas balādi. Domāju, ka klausītāji novērtēs.”

Jāatgādina, ka Adriana Miglāne popularitāti (brīžiem pat skandalozu) ir iemantojusi kā influencere, taču patiesībā viņa nāk no mūzikas aprindām - Adriana ir šova “X Faktors” pirmās sezonas fināliste. “Sadarbība ar Nikolaju pie dziesmas ieraksta bija ļoti viegla un plūstoša. Šķiet, ka sapratāmies fantastiski. Dziedāt duetā vienmēr ir izaicinājums, jo tas prasa labu saskaņu ar partneri. Manuprāt, mums izdevās,” par dziesmu lakoniski izsakās Adriana.