Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

Marta Ritova atgriežas ar sirdi plosošu dziesmu

© Publicitātes foto

Pēc ilgākas radošās pauzes emocionālo dziesmu autore Marta Ritova atgriezusies ar sirdi plosošu skaņdarbu “Parasts mīlestības stāsts”.

“Dziesmas pamatā ir stāsts par biežu parādību attiecībās jeb mirkli, kad tās sasniegušas savu beigu posmu, taču esam par aklu vai drīzāk negribam to atzīt. Skaņdarba vēstījums stāsta par to, cik viegli mīlestība var pārvērsties naidā, cik viegli ir apmulst savās emocijās un domās, par to, ka varbūt tiešām reizēm vērts atzīt faktu, ka izlietu ūdeni nesasmelsi un varbūt arī nemaz nevajag,” - tāds ir “Parastā mīlestības stāsta” vēstījums.

,,Šī dziesma rauj ārā sirdi - tā liek aizdomāties, vai mēs esam tur, kur mums jābūt. Vai mīlam no sirds, vai tikai izliekamies un esam kopā, atceroties skaistas atmiņas,” prāto pati dziesmas autore Marta Ritova.

Dziesmas vārdu autors ir Toms Barons Lūķis. ,,Man šķiet, ka jau saknē mums dažas lietas tomēr mācītas nepareizi. Esi godīgs pret citiem. Nedari citam to, ko pats negribētu lai Tev dara. Un šādu aplamu zinību rezultātā izpratne par pasaules lietu kārtību nekomfortablos dzīves momentos liedz mums iespēju asimilēties un domāt racionāli. Es gribētu teikt, ka esi godīgs pret sevi, dari citam to, ko Tu gribētu, lai dara Tev un tad gan sarunājoties, gan ieklausoties viens otrā jūs spēsiet atšķirt vieglus strīdus no velti tērēta laika,” uzskata Toms Barons Lūķis. “Mīlestība ir sasodīti forša, meklējiet to uzreiz pēc dziesmas noklausīšanās!”

Dziesmu producējis grupas “Triānas Parks” basģitārists Kristaps Ērglis, ar kuru iepriekš Martai jau kopā izdotas dziesmas ,,Apskauj mani”, ,,Es Tev teikšu” un ,,Mums viss vēl būs”.