Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Maestro Raimonds Pauls vērtē Latvijas priekšnesumu "Eirovīzijas" pusfinālā

© F64

Otrdien Ukrainas galvaspilsētā Kijevā norisinājās starptautisko izpildītāju konkursa "Eirovīzija" pirmais pusfināls. Par spīti pozitīvajām bukmeikeru prognozēm, Latvijas pārstāvjiem "Eirovīzijas" finālā iekļūt neizdevās. Kamēr "dīvāna" eksperti spriež, ko uzstāšanās laikā mūziķiem vajadzēja darīt savādāk, tikmēr maestro Raimonds Pauls ir mierīgs un norāda, ka Agnese izdarījusi visu, ko varējusi, vēsta portāls "Kasjauns.lv".

Maestro Raimonds Pauls norāda, ka nekas traks nav noticis un par to, ka netikām finālā nevajadzētu pārdzīvot. Portāls "kasjauns.lv" citē maestro teikto "Tur viss atkarīgs, kā uz priekšnesumiem reaģē citas tautas. Mēs tur neko vairs nevaram ietekmēt un paredzēt. Ko Agnese varēja, to viņa izdarīja."
Portāls "kasjauns.lv" arī vēsta, ka R.Pauls norādījis, ka Agnesei nevar neko pārmest. "Paldies viņai un lai meitene strādā tālāk," sarunā ar portālu norādījis maestro.
Savukārt sarunā ar ziņu aģentūru LETA, R. Pauls teic, ka uzvaras laurus Eirovīzijā plūc dziedātāji ar vislabāko balsi, nevis visspožāko vizuālo izpildījumu. Pauls kā piemērus šādam priekšnesumam minēja Portugāles, Azerbaidžānas un Armēnijas dziedātājus, piebilstot, ka konkursi nekad nav paredzami, un, varbūt Latvijas pārstāvjiem "Triana park" sava uzstāšanās likās, kas jauns un svaigs, bet pārējai Eiropai tā nelikās.
"Ja nav ko sūtīt, tad varbūt vajag kādu gadu arī izlaist," saka Pauls, argumentējot, ka Dienvidu valstis konkursā vienmēr pārstāv dziedātāji ar ļoti augstu vokālo līmeni, un, iespējams, ir nepieciešams pagaidīt, kamēr piesakās kāds izpildītājs vai izpildītāja ar tikpat labu balsi.
AVOTS: Kasjauns.lv