Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

"Arēnā Rīga" notiks Merilina Mensona koncerts

Šovakar "Arēnā Rīga" uzstāsies skandalozais rokmūziķis Merilins Mensons, bet kā īpašie viesi uzstāsies smagā roka grupa no Lielbritānijas "Esoterica", kas iesildīs publiku.

Mensons kopā ar grupu Latvijā ieradies jaunā studijas albuma "The High End Of Low" popularizēšanas koncerttūres laikā. Koncerts "Arēnā Rīga" būs mūziķa vienīgais priekšnesums Baltijā.

Pirms diviem gadiem Mensons uzstājās Tallinā, publikas interese bija milzīga, un koncertu apmeklēja arī daudzi interesenti no Latvijas. Ar panākumiem notika arī mūziķa koncerts "Žalgiris" futbola stadionā Viļņā.

Mensons ir slavens ar savu provocējošo uzstāšanās stilu, un arī jaunās turnejas koncertos mūziķis no tā neatkāpsies.

Mensona dziesmas ir tikpat šokējošas kā viņa vizuālais tēls, un tās atstājušas paliekošu iespaidu rokmūzikas vēsturē. Mūziķa lielāko hitu vidū ir "Sweet Dreams (Are Made of This)", "The Beautiful People", "The Dope Show", "Rock Is Dead", "Disposable Teens", "The Fight Song", "Tainted Love", "Personal Jesus", "Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)".

Mensons savu grupu nodibināja 1989.gadā. Grupa divas reizes tikusi nominēta prestižajai "Grammy" balvai, ieguvusi daudzus respektablo izdevumu "Billboard" un "NME" apbalvojumus un mūzikas kanāla "MTV" balvas.

Mūziķis savas karjeras laikā pārdevis vairāk nekā 44 miljonus albumu kopiju. Ieraksti ASV, Austrālijā un Kanādā saņēmuši zelta un platīna statusu.

Šogad mūziķis izdeva septīto studijas albumu "The High End Of Low", kas debitēja "Billboard" albumu topa ceturtajā vietā.