Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt P.S.Kultūra \ Teātris

Aktieris izrādes laikā salauž potīti un pieprasa neticami lielu kompensāciju par radītajām sāpēm

© pexels.com

42 gadus vecais amerikāņu izcelsmes aktieris Bens Fosters 2018. gadā Liebritānijas "The Lowry" teātri kopā ar trupu uzveda mūziklu "Elfs", kas radīts balstoties uz 2003. gada tāda paša nosaukuma filmu. Uzstājoties skatītāju priekšā notika negadījums un galvenās lomas aktieris cieta, vēsta "The Sun".

Aktieris stāvēja uz 2,4 metrus augstām kāpnēm un attēloja kā pušķo eglīti. Pēkšņi viņš juta, ka pamats zem kājām zūd un viņš nokrita.

Kritiena rezultātā viņš salauza potīti.

Negadījums šobrīd tiek izskatīts tiesā. Aktieris apgalvo, ka trepes, kuras atradās uz ritentiņiem, griežoties kļuva nestabilas un apgāzās.

Viņš apgalvo, ka 2018. gadā gūtais ievainojums sagrāvis viņa izredzes kādreiz atkal kļūt par vadošo aktieri West End izrādēs. Aktieris joprojām ciešot nepatīkamas sāpes potītē un viņš kritiena rezultātā ir guvis saišu bojājumus, tāpat kritiens radījis viņam psiholoģiski traumu un viņš saskaras ar nemieru.

Aktiera advokāti tiesā apgalvoja, ka trepes bija bīstamas, tāpat advokāts vērsās pret aktiera kolēģiem, apsūdzot tos par nepietiekamu piesardzību griežot trepes, kā rezultātā nokrita Bens.

Bens Fosters tiesā ir iesūdzējis mūzikla producentus, pieprasot no tiem milzu kompensāciju veselu 1,7 miljonu britu mārciņu apmērā.

Šobrīd abas puses ir vienojušās par konfidenciālu izlīgumu.