Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Latvijā

Atklājās pārsteidzoša informācija par Intas Fogeles pēdējām dienām

© F64

Kā ziņo žurnāls “Kas jauns”, mūžībā aizgājusī aģentūras “Mis Latvija” direktore Inta Fogele savās pēdējās mūža dienās piedzīvojusi gan baisus, gan emocionālus mirkļus.

Jau ziņots, ka pēdējos gados Intai Fogelei klājies grūti - cīnījusies ar dažādām veselības problēmām un citādām ķibelēm, bet, kā žurnālam “Kas Jauns” atklājusi I. Fogeles mātes draudzene Māra, pēdējās Intas dienas bijušas patiesi pārsteidzošas.

Māra stāsta, ka mēnesi pirms aiziešanas viņsaulē I. Fogeli piemeklējusi klīniskā nāve. Reanimācijai izdevies sievieti atsaukt atpakaļ, tomēr Inta vairs neesot bijusi tāda pati kā iepriekš.

"Pēkšņi viņas čaula - lepnuma, lielības un visvarenības bruņas - bija nost. Manā priekšā bija trausls cilvēks ar kailu dvēseli,", žurnālam “Kas Jauns” sacījusi Māra.

Inta esot stāstījusi, ka klīniskās nāves laikā esot redzējusi viņsauli un esot pārbijusies un gatava darīt visu, lai tikai tur nebūtu jāatgriežas.

Tāpat pēc šīs pieredzes Inta ļoti vēlējusies satikt savu 89 gadus veco māti un abu satikšanās bijusi ļoti emocionāla. Abas raudājušas, apskāvušās un izlīgušas. Inta esot skaidri apzinājusies, ka redz mammu pēdējo reizi dzīvē.

Jau ziņots, ka 20. jūlijā mūžībā aizgājusi Inta Fogele un atvadīšanās no “Mis Latvija” organizētājs paredzēta trešdien, 27. jūlijā, pulksten 14:00 Rīgas krematorijā.