Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Jaunākā informācija pazudušā Krišjāņa lietā - organizēs meklēšanas pasākumu

© bezvēsts.lv

Saistībā ar 15. decembrī pazudušo 27 gadus veco Krišjāni Zvejnieku sestdien, 2017. gada 23.decembrī BEZVESTS.LV organizē meklēšanas pasākumu Rīgā, Pārdaugavā, Nacionālās bibliotēkas apkārtnē.

Meklēšanas darbi sāksies plkst.10:00.


Visi nevienaldzīgie cilvēki tiek aicināti piebiedroties BEZVESTS.LV brīvprātīgajiem un palīdzēt jaunā vīrieša meklēšanā.

Jau iepriekš ziņots, ka Krišjānis Zvejnieks, Jaunmārupes iedzīvotājs, pēc svētku darba pasākuma pazuda ap plkst. 02:20, 2017. gada 16.decembrī Vecrīgā, iespējams arī Āgenskalnā. Pēdējo reizi ģimene viņu redzēja 15 decembrī, plkst. 7.00.

Pēc telefonā pieejamās kartes, kurā norādītas vietas, kurās viņš ir bijis, parādās, ka ir devies kādu gabaliņu pa Vecrīgu, pēc tam braucis pāri Akmens tiltam un pretī Nacionālajai bibliotēkai ir pēdējais punkts, jo ap 03:50 telefons vairs nav sasniedzams.

Valsts policija

Pazudušajam bija līdzi maks, telefons Samsung Galaxy S7, elektroniskā cigarete, mazs melns pulkstenis.

PAZĪMES: Augums 185cm, svars 75 kg. Īsi, brūni mati, zodā maza bedrīte. Bija ģērbies tumši zilā uzvalkā, tirkīzzilā kreklā, melnā virsjakā ar kapuci. Kājās brūnās ādas kurpes,. Iespējams, izejot no Ezītis miglā, bija bez virsjakas.