Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Latvijā

Par nepilniem 29 miljoniem pārvadās pasažierus Cēsu, Limbažu un Siguldas apkārtnēs

© Kaspars Krafts / F64

Autotransporta direkcija (ATD) izsludinājusi apspriedi ar piegādātājiem par pasažieru pārvadājumiem divās maršrutu tīkla daļās jeb lotēs "Cēsis" un "Limbaži, Sigulda", nosakot paredzamo iepirkuma līgumcenu 28,838 miljoni eiro, liecina informācija Elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS).

Iepirkuma nolikumā norādīts, ka pretendentam un apakšuzņēmējam pakalpojumu sniegšanā būs jāiesaista noteikts minimālais autobusu skaits ar ietilpību no 25 pasažieru sēdvietām - lotē "Cēsis" 33 autobusi, lotē "Limbaži, Sigulda" - 46 autobusi.

Apspriedes mērķis ir informēt piegādātājus par plānoto iepirkumu un apzināt potenciālo pretendentu spējas nodrošināt iepirkuma priekšmetam atbilstošu piedāvājumu saskaņā ar pasūtītāja izstrādāto tehnisko specifikāciju.

Saskaņā ar iepirkuma līgumu izpildes termiņš ir no 2024.gada 1.jūlija līdz 2027.gada 30.jūnijam.

Apspriede ar piegādātājiem paredzēta tikai elektroniski - rakstveidā. Potenciālajiem piegādātājiem komentāri un priekšlikumi jānosūta elektroniski uz e-pastu "info@atd.lv" līdz 2024.gada 22.februārim.

Jau ziņots, ka ATD apgrozījums 2022.gadā bija 4,122 miljoni eiro, kas ir par 9,3% vairāk nekā 2021.gadā, kā arī uzņēmums strādāja ar 429 026 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.