Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Glābjot sievieti, savainojies slavenākais Vecrīgas muzikants

© youtube.com

Uldis Leiškalns vakaros Vecrīgā izklaidē grāmgājējus, izpildot klasiskas dziesmas mūzikas pavadījumā. Kā ziņo aculiecinieki, nesen ar Uldi Vecpilsētas ielās atgadījies kas visai nelāgs – dziedātājs gadījies ceļā zaglim, kurš uzbrucis kādai sievietei ar bērnu.

Kā vēsta portāls Kasjauns.lv, augumā raženais baritons stājās pretī nelietim, kā rezultātā zādzība neizdevās, taču pats Uldis incidentā guva visai nopietnus savainojumus.

Portāls Kasjauns.lv sazinājās ar pazīstamo ielu muzikantu, lai noskaidrotu vairāk par zādzības mēģinājumu.

Incidents norisinājies Rīgas pilsētas svētku laikā, pagājušajā sestdienā pulksten 15:40.

“Tobrīd gāju pa Kaļķu ielu, atrados netālu no restorāna “IL Patio”, kad manu acu priekšā kādai sievietei, kura kopā ar mazu bērnu sēdēja āra terasē, tika nočiepts mobilais telefons,” telefonsarunā stāsta Uldis. Pēcāk izrādīsies, ka zaglis bija noskatījis “iPhone 7”, Kasjauns.lv stāsta dziedātājs.

“Sieviete tūlīt sāka kliegt: palīgā, palīgā, dārgu telefonu nozaga! Tūlīt pamanīju, ka tas tips skrien tieši manā virzienā, izvērtēju savus spēkus, situāciju un stājos viņam pretī,” atceras dziedātājs, “man izdevās viņu apturēt, un arī telefonu izrāvu no rokām, taču viņš turpināja spirināties un raustīties. Ļoti gribēja tikt projām, pirms ierodas policija. Tas viņam vienā mirklī arī izdevās - izraujoties ārā no mana satvēriena, viņš pie viena nogāza mani zemē. Krītot pamatīgi sasitu muguru un uz brīdi zaudēju samaņu.”

Lai arī Uldis izrāvis zaglim no nagiem sievietes dārgo viedtālruni, pats garnadzis, atstājot muzikantu guļam, pamanījies aizlaisties no notikuma vietas.

Kļūstot par aculieciniekiem Ulda neilgajam cīniņam ar likumpārkāpēju, apkārtējie reaģējuši samērā ātri - tūlīt pat izsaukta ātrā palīdzība, kas Uldi nogādājusi slimnīcā.

Avots: Kasjauns.lv