Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Diviem pusaudžiem kļuvis slikti no smakas Vecmilgrāvī; abi nogādāti slimnīcā

© Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

Šodien no rīta Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķi no Vecmīlgrāvja 31.vidusskolas uz slimnīcu nogādājuši divus pusaudžus, kuriem, iespējams, tur gaisā jūtamās smakas dēļ kļuvis slikti, informēja dienesta pārstāve Inga Vītola.

NMPD pārstāve norādīja, ka pusaudžiem bijusi slikta dūša un nespēks, kas, iespējams, radies gaisā jūtamās smakas dēļ. Abi pusaudži tika nogādāti Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā (BKUS).

BKUS pārstāve Vita Šteina apliecināja, ka šodien slimnīcā nonākuši divi 12 un 13 gadus veci bērni, kuriem slikti kļuvis smakas dēļ. Abu veselības stāvoklis ir apmierinošs, un jau šodien viņi dosies mājās.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) aģentūrai LETA pastāstīja, ka šorīt ap plkst.9 saņemts izsaukums uz Augusta Dombrovska ielu, jo tur gaisā bijusi jūtama smaka. Glābēji apsekojuši terminālu Ezera ielā, kur veikta naftas produktu pārkraušana. Ugunsdzēsēju ierašanās brīdī smakas intensitāte bija mazinājusies. Informācija nodota Valsts vides dienestam.

Vairāki Vecmīlgrāvja iedzīvotāji aģentūrai LETA apliecināja, ka šorīt rajonā smirdējis, taču šobrīd smaka nav jūtama.