Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

PIEDALIES: Nedēļas nogalē gaidāmi trīs lieli sporta pasākumi

© Publicitātes foto

2.lapa

“Nakts peldējums 2017”

30.septembrī “Nakts peldējums 2017” notiks vienlaicīgi trijās pilsētās - Rīgā, RTU Ķīpsalas peldbaseinā, Ventspilī - Ūdens piedzīvojumu parkā, kā arī Liepājā - Liepājas Olimpiskajā centrā.

“Nakts peldējums 2017” pasākumu laikā neformālā gaisotnē, organizējot peldēšanu komandās, plānots uzstādīt īpašu rekordu - visgarāko stafetes peldējumu. Īpaši šim notikumam par godu tiks padomāts par baseinu izgaismojumu un muzikālo pavadījumu, kas peldētājiem un arī skatītājiem padarīs šo pasākumu par vizuāli baudāmu un neaizmirstamu pieredzi.

“”Nakts peldējums” tiek rīkots kā stafete, kurā viens otru motivēsim nopeldēt savu distanci. Pieteikties un piedalīties var jebkurš, izvēloties savu distanci, un kļūstot arī citiem par motivāciju - lai vienkārši piedalītos vai nopeldētu,” stāsta Dins Vecāns, #BeActive vēstnesis un distanču skrējējs.

“Nakts peldējumā 2017” RTU Ķīpsalas peldbaseinā no plkst.20:00 klātesošie tiks informēti gan par treniņu iespējām sinhronajā peldēšanā, notiks grāmatas “Peldēšana” prezentācija, kā arī varēs uzzināt par ūdenspolo spēles pamatiem un treniņu iespējām. Savukārt plkst.21:00 sāksies #BeActive un Nakts peldējuma vēstnešu peldējums, kurā piedalīsies Ivars Ījabs, Edgars Gauračs, Jānis Krops, Dins Vecāns, Raimonds Elbakjans un Māris Liepiņš. Interesenti varēs ziedot arī savu peldēšanas inventāru “Otrajai Elpai”. Nakts peldējumam vēl var pagūt pieteikties līdz 30.septembra plkst.10:00 interneta vietnē www.naktspeldejums.lv.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā