Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Centrāltirgū 6. un 7. oktobrī mājražotāju tirdziņš "Zelta rudens"

© Publicitātes foto

Nedēļas izskaņā – piektdien un sestdien – no Latvijas malu malām uz Rīgas Centrāltirgu sabrauks mājražotāji un amatnieki, lai savas preces piedāvātu galvaspilsētas kundēm.

Tirdziņš Zelta rudens notiks 6. un 7. oktobrī no pulksten 8 līdz 18 Centrāltirgus atklātajā teritorijā. Šādu tirdziņu rīkošana notika arī vasarā un nu kļuvusi par Centrāltirgus aktivitāšu neatņemamu sastāvdaļu.

Tirdziņā būs pieejama plaša mājražotāju produkcija un amatnieku izstrādājumi. Būs lieliska iespēja iegādāties rokām darinātas dāvaniņas un dažādus gardumus, piemēram, mājas kūpinājumus, īstu rudzu maizīti, dažādus kulinārijas izstrādājumus, kā arī adījumus, paššūtu gultas veļu un citus rokdarbus.

Papildus Zelta rudens tirdziņam, kā ierasts, aktīva andele notiks arī visā Centrāltirgus teritorijā - zemnieki ir novākuši ražu, un tā ļoti daudzveidīgā klāstā pieejama pašā Rīgas centrā. Centrāltirgū joprojām netrūkst arī meža velšu, tostarp sēņu un veselīgu ogu.

Esot Centrāltirgū, ir vērts padomāt ne tikai par vēderpriekiem, bet paviesoties arī puķu tirdzniecības stendos - dažādas rudens skaistules vāzē izskatīsies eleganti.

Jāpiebilst, ka šā gada izskaņa Centrāltirgū iecerēta arī ar citiem pasākumiem piesātināta - tiks svinēta gan Centrāltirgus 87. dzimšanas diena un Mārtiņdiena, gan ieskandināti ziemas saulgrieži.