Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Uzziņai: kur Rīgā bezmaksas varēs vērot Dziesmu un deju svētku lielkoncertu tiešraides?

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

Nedēļas nogalē no 7.jūlija līdz 9.jūlijam Dziesmusvētku restorānā Esplanādē un Rīgas apkaimēs varēs vērot svētku noslēguma koncertu tiešraides, informē Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Rīdziniekiem un pilsētas viesiem, kuriem nebūs iespēja vērot svētku koncertus klātienē, 8.jūlijā un 9.jūlijā astoņās Rīgas apkaimēs - Strazdumuižas parkā, Nordeķu parkā, Latgales parkā, Arkādijas parkā, Kultūras un atpūtas centra "Imanta" teritorijā, Pļavnieku birzī, Čiekurkalna bibliotēkas teritorijā un Bolderājas Mūzikas un mākslas skolas dārzā organizēs deju lieluzveduma "Mūžīgais dzinējs" un noslēguma koncerta "Kopā augšup" publisku skatīšanos.

Pasākumu programmā paredzēta arī kultūras programma ar folkloras kopu dalību, kopīga dziesmu dziedāšana un danči, kā arī kopīga oriģinālseriāla "Kolektīvs" skatīšanās.

Savukārt Doma laukumā visu svētku laiku atrodas LED kubs, uz kura tiek demonstrētas svētku tiešraides jau no Dziesmu un deju svētku sākuma.

Esplanādē pie Mākslas muzeja no 7.jūlija līdz 9.jūlijam svētku dalībniekus un viesus priecēs restorāns un iespēja baudīt deju lieluzvedumu un noslēguma koncertu tiešraides uz lielā ekrāna.

Dziesmu un deju svētku restorāns darbosies no 7.jūlija plkst.14.