Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Vidzemes tirgū atsākas tirgošanās vakara stundās

© Publicitātes foto

No trešdienas, 19. jūlija, Vidzemes tirgū tiks atsākta tirdzniecība vakara stundās. Tirgošanās nakts tirgū notiks katru trešdienu no plkst. 18.00 līdz 22.00. Savukārt, lai veicinātu tirgus pieejamību pircējiem, arī ikdienā darba laiks pagarināts un teritorija atvērta no plkst. 7.00 līdz 20.00.

Pie vietējiem zemniekiem un mājražotājiem būs iespējams iegādāties sezonas dārzeņus, augļus un ogas, augus un stādus, dažādus gaļas, zivju un piena produkcijas izstrādājumus, biškopības produktus un citus lauku labumus. Par muzikālo noformējumu šajā trešdienā visa vakara garumā rūpēsies DJ.

“Rīgas Centrāltirgū esošo nakts tirgu pircēji iecienījuši jau daudzu gadu garumā, tāpēc vēlamies lietderīgi izmantot Vidzemes tirgus teritoriju un dot iespēju arī šeit tirgotājiem satikt savu pircēju,” norāda SIA “Rīgas nami” Sabiedrisko attiecību vadītāja Dace Preisa. Pieaugot tirgotāju un pircēju interesei, vakara tirgošanās dienu skaitu būs iespējams palielināt.

Jau ziņots, ka no pagājušā gada tirgus apsaimniekotājs ir pašvaldības kapitālsabiedrība SIA “Rīgas nami”. Uzņēmums strādā pie Vidzemes tirgus teritorijas atdzīvināšanas, lai tā turpmāk kalpotu kā daudzfunkcionāla vieta tirdzniecībai, ēdināšanai, kultūrai, mākslai un uzņēmējdarbībai. Šobrīd jau veikti teritorijas labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi, lai tā kļūtu pievilcīgāka tirgus apmeklētājiem, dodot iespēju šeit ne tikai iepirkties, bet arī atpūsties un pavadīt brīvo laiku.