Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Rīgas dome informē par ilgstošām satiksmes izmaiņām Ģenerāļa Radziņa krastmalā

© Dmitrijs Suļžics/MN

Piektdien, 2. februārī, plkst. 11.00 Rīgas rātsnama 1. stāva vestibilā notiks preses konference par ilgstošām satiksmes izmaiņām Ģenerāļa Radziņa krastmalā, kas saistītas ar “Rail Baltica” tilta pār Daugavu būvniecības uzsākšanu, informē Rīgas dome.

Preses konferencē piedalīsies Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas vadītājs Olafs Pulks un Ārtelpas un mobilitātes departamenta direktora p.i. Jānis Vaivods.

Jau ziņots, ka atbilstoši plānotajam darbu grafikam, pēc tam, kad pērnā gada novembrī Rīgas pašvaldības pabeidza būvdarbus Ģ. Radziņa krastmalā, Rīgas autoostas, Centrāltirgus un Centrālās stacijas piegulošajā teritorijā, Ģ. Radziņa krastmalā bija plānots ieviest jaunas satiksmes organizācijas izmaiņas, lai sava projekta daļas realizāciju varētu turpināt “Rail Baltica” būvnieks pilnsabiedrība “BERERIX”.

No pirmdienas, 5. februāra, būvnieks sāks norobežot būvdarbu zonu, lai varētu realizēt turpmākos plānus. Būvprojekts paredz izbūvēt tiltu, kas sāksies pie Maskavas ielas un beigsies pie Mūkusalas ielas, šķērsojot Daugavu, Zaķusalu un Mazo Daugavu.