Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

18. maijā sāksies skriešanas seriāls "Izskrien Rīgu"

© F64

Sākot ar 18. maiju, startēs skriešanas seriāls "Izskrien Rīgu", kas visiem skriet gribētājiem dos iespēju iepazīt un izskriet Rīgas pazīstamākos parkus un citas skriešanai piemērotākās vietas pilsētā.

Seriāla ietvaros notiks septiņi posmi, un katrs posms dalībniekus iepazīstinās ar citu Rīgas daļu - 18. maijā posms norisināsies Kronvalda parkā, 8. jūnijā sacensības notiks Arkādijas parkā, 22. jūnijā dalībnieki pulcēsies uz AB dambja, 6. jūlijā tiks izskriets Lucavsalas parks, 20. jūlijā pirmo reizi seriāls notiks pie Māras dīķa, 3. augustā - pie Grīziņkalna, bet noslēgums seriālam notiks 24. augustā Pļavnieku sporta un aktīvās atpūtas centra apkārtnē.

Gatis Gierts, F64 Photo Agency

Šogad skriešanas entuziastiem tiek piedāvātas 4 dažādas distances: 10 kilometri, 5 kilometri, veselības distance un 500 metru bērnu distance, informē LETA. Visi sacensību seriāla posmi norisināsies ceturtdienu vakaros, kas ir lielākais sezonas jaunums. Ierašanās paredzēta jau no pulksten 18, bērnu distances starts paredzēts pulksten 18.30, bet pārējās distances startēs pulksten 19. Vairāk informācijas: izskrienrigu.lv.