Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Saistībā ar Jūras un Zvejnieku svētkiem, piekrastē gaidāma intensīvāka satiksme

© Jānis Vecbrālis/f64

Šajā nedēļas nogalē autovadītājiem dodoties ārpus Rīgas, Pierīgā, ceļu posmos kur notiek būvdarbi, ir iespējama palēnināta satiksme, informē SIC.

Tāpat autovadītājiem jārēķinās ar to, ka uz piekrastes ceļiem satiksme brīvdienās būs intensīvāka, jo daudzviet notiks Jūras un Zvejnieku svētki, savukārt Bauskā notiks senās mūzikas un kantri festivāls.

Pabeigti remontdarbi ir posmā no Rīgas līdz Garciemam, kur tagad var izbraukt bez satiksmes ierobežojumiem, kā arī divos posmos pirms Valkas, un satiksmes ierobežojumu tur ir krietni mazāk.

Visvairāk remontdarbu ir uz Jēkabpils-Rēzeknes (A12) šosejas, kur posmā no Stirnienes līdz Varakļāniem ir desmit luksoforu posmi un uz Ventspils šosejas (A10) kur darbi notiek kopumā 40 kilometros ceļa. Ar papildu stundu ceļā jārēķinās, braucot no Rīgas līdz Ventspilij, no Rīgas līdz Liepājai, no Daugavpils līdz Medumiem un no Rēzeknes līdz Audriņiem.

Pierīgā remontdarbu dēļ palēnināta satiksme var būt Ulbrokā, Siguldā, pie Rīgas un Pļaviņu HES , kā arī pie tilta pāri Lielupei uz Ventspils šosejas.