Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Māja

BRĪDINA: Nākamās nedēļas var būt īpaši neveiksmīgas

© F64

2.lapa

Finanšu cilpas

Venera ir atbildīga arī par finanšu jautājumiem, tādēļ tās ačgārnajā kustībā pieņemt nopietnus finanšu lēmumus ir pārsteidzīgi un visbiežāk kļūdaini. Daudziem radīsies grūtības ar naudu un īpašumu iegādi. Vajadzētu atturēties no lieliem pirkumiem, ieguldījumiem, mēbeļu, mākslas un greznuma priekšmetu iegādes. Labāk neaizņemties un nevienam neaizdot naudu, jo to būs grūti atdot. "Izmanto laiku, lai pats atdotu parādus. Un nenotici vieglas naudas vilinājumiem, jo tas viss ir kā mirāža, kas paies līdz ar Veneras cilpas noslēgumu," uzsver zvaigžņu ciklu pētnieks.

Veneras ietekmē atrodas skaistuma industrija, tāpēc jaunu zīmolu ieviešana un jaunu veikalu atvēršana ar pakalpojumiem un smukumu saistītās jomās var nebūt veiksmīga. Arī kosmētiskās operācijas un tetovēšanās šajā laikā maksimāli jāierobežo, jo vēlāk domas var mainīties vai rezultāts var sanākt ne tāds, kādu gribējās.

"Stājoties attiecībās, dodot solījumus, ieguldot līdzekļus, izdarot svarīgas izvēles Veneras cilpas laikā, ikviens riskē kļūt par Pelnrušķīti, kura laikus nepaspēja pamest balli..." uzsver portāla Astrologi.lv veidotājs Kristaps Baņķis.

"Tā kā nekas nav nedz labs, nedz slikts, tad arī Veneras cilpa ir izmantojama virknei pateicīgu nodarbju: sevis izzināšanai, sen iesāktu darbu pabeigšanai, radošu un māksliniecisku izpausmju attīstīšanai. Der atgriezties pie senākiem un piemirstiem hobijiem. Ieteicams izrevidēt skapi un atbrīvoties no veciem apģērba gabaliem, nodarboties ar rokdarbiem un vaļaspriekiem, apmeklēt teātri, muzejus, biežāk doties pie dabas, lai gūtu enerģijas lādiņu, un vairāk veltīt uzmanību mīļajiem un tuvajiem," uzsver astrologs.

Visu problēmu kulminācija no 10. līdz 15.aprīlim

Vissarežģītākais periods būs Veneras cilpas noslēgumā - no 10. līdz 15.aprīlim, kas atzīmējama kā Pilnmēness nedēļa, kurai "pārklājies" Dižčiks un vēl debesu biedētāja, karmas kalpa Saturna un debesu augļotāja Jupitera cilpas.

"Četru planētu retrogrādie stāvokļi un Pilnmēness ietekme var radīt patiesi lielas grūtības visās dzīves frontēs. Var prognozēt, ka šis Pilnmēness būs emocionāla uzbudinājuma un konfliktu pilns. Ieteicams uzmanīties un mazāk apmeklēt sabiedriskas un ļaužu pilnas vietas. To vajadzētu pārlaist, par katru cenu neieķeroties jautājumos: "Būt - nebūt?", "Mīl - nemīl?", "Tagad vai nekad?"" uzsver Kristaps Baņķis.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā