Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Māja

Dosies uz festivālu? TOP 8 lietas, kas noteikti jāzina katram no mums

© Ilze Zvēra/ F64 Photo Agency

2.lapa

Uzmanies no pārtikas produktiem, kam ir slikta smarža un garša

Nekvalitatīvs, ilgi stāvējis, nepilnvērtīgi pagatavots vai nemazgātām rokām pagatavots ēdiens rada risku inficēties ar dažādu infekcijas slimību ierosinātājiem, un cilvēks var saslimt ar salmonelozi, trihinelozi, A hepatītu u.c. slimībām. Iegādājoties pārtikas produktu, pārliecinies, vai tam nav slikta smarža un garša. Īpaša uzmanība jāpievērš piena, gaļas, zivs izstrādājumiem, gataviem ēdieniem un pusfabrikātiem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā