Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Praktiski

Palutini puķes un dārzu

UNIVERSĀLS. Piemērots dārzeņiem, garšaugiem, dārza, istabas un balkona puķēm. © publicitātes

A/s Spodrība patērētājiem ik gadu piedāvā plašu augu mēslošanas līdzekļu sortimentu ar preču zīmi VITO. Šo līdzekļu izstrādes posmā ir veikti augsnes pētījumi, līdz ar to var droši apliecināt, ka mēslošanas līdzekļi VITO ir īpaši piemēroti Latvijas klimatiskajiem un agroķīmiskajiem apstākļiem.

VITO grupas mēslošanas līdzekļi ir izveidoti kā sabalansēts mēslojums, kas satur visus nepieciešamos makro (slāpeklis, fosfors, kālijs) un mikro elementus auga pilnvērtīgai attīstībai ilgtermiņā. Mikroelementi mēslojumā ir helātu formā, kas padara tos augiem viegli uzņemamus. Neviens VITO produkts nesatur augiem nevēlamo barības vielu hlora formu. Šķidrie minerālmēsli piemēroti augu barošanai caur saknēm un lapām gan atklātās, gan slēgtās platībās visas sezonas garumā. Tie vienlīdz labi noder dēstu un ražojošu augu papildmēslošanai. Jāatceras, ka atsevišķu barības vielu uzņemšanas laiks augam ir aptuveni 24 stundas. Šķidro mēslojumu liels pluss ir ērtā lietošana, jo pudeles korķis vienlaikus kalpo kā mērtrauks.

Der atcerēties, ka katrai augu grupai ir nepieciešams cita veida mēslošanas līdzeklis, jo katra dārzeņu, ogulāju vai puķu kultūra prasa savu noteiktu augsnes pH diapazonu. Dažādos pH apstākļos augiem ir atšķirīgas prasības pēc slāpekļa, kālija, fosfora un pārējo barības elementu attiecībām. Tā kā VITO līdzekļos pareizi sabalansēti visi elementi katrai konkrētai augu grupai, piedāvājam ielūkoties a/s Spodrība sortimentā. Jāņem vērā, ka, rūpīgi ievērojot rekomendācijas uz produktu iepakojuma, jūsu augi tiks pareizi nodrošināti ar trūkstošajiem elementiem.

Promo raksts tapis sadarbībā ar a/s Spodrība.