Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Sports \ Futbols

Krievijas futbola klubam piespriež naudas sodu par nepareizu izkāpšanu no autobusa

© Scanpix.ee

Krievijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisijas vadītājs Arturs Grigorjans apstiprinājis, ka Premjerlīgas klubam Tulas “Arsenal” piespriests naudas sods par to, ka futbolisti pirms mača nav ievērojuši tehnisko reglamentu par izkāpšanu no autobusa.

“Pirms “Arsenal” un “SKA-Habarovsk” spēles “Arsenal” pārkāpa tehniskā reglamenta punktu,” krievu medijiem paskaidrojis Grigorjans. “Futbolistiem ir jāizkāpj no autobusa tikai pa priekšējām durvīm, kamēr “Arsenal” futbolisti, ierodoties stadionā, izkāpa pa visām durvīm. Mēs pieņēmām lēmumu klubam piespriest naudas sodu desmit tūkstošu rubļu apmērā (143 eiro).”

“Arsenal” kluba direktors Dmitrijs Balašovs par šo amizanto sodu bija ļoti pārsteigts, norādot, ka tas ir ļoti dīvains un absurds reglamenta punkts. “Tā saprotu, ka tas ir TV interesēs noteikts punkts. Bet kāpēc tas vispār nav ar klubu apspriests? Ja 30 cilvēkiem nepieciešams iziet pa vienām durvīm, tas aizņem laiku, prasa minūtes, kuras varētu izmantot jau iesildoties,” sacīja Balašovs.

“Arsenal” direktors norādīja, ka viņa klubs laikam izvēlēts kā precedents, lai varētu par šādiem “pārkāpumiem” iekasēt soda naudu arī turpmāk. “Mēs darīsim tā, kā mums ērtāk, kāpsim no autobusa ārā tā, kā gājām līdz šim. Ja gribat, varat sodīt mūs arī turpmāk,” sacīja Balašovs.