Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Ieva Brante žilbina ar savu pikanto tēlu

© F64

Pilsoniski aktīvā juriste, sabiedrisko norišu līdzdalībniece un sporta entuziaste Ieva Brante starplaikā starp intensīvajiem pirmssacensību treniņiem apmeklēja «Rīga TV24» sezonas atklāšanas ballīti brazīliešu noskaņās.

Ieva Brante bija ļoti piedomājusi pie ģērbšanās stila, ierodoties uz ballīti brazīliešu stilā. «Man šis stils asociējas ar masku, spalvām, spīdumu, košām lūpām, seksīgiem dibeniem un kailām mugurām. Kas tad ir brazīliešu stils - tā ir brīvība, enerģija, sirds pukst no ritmiem un viss deg. Es atnācu uz ballīti, skatos visapkārt un redzu, ka mana izpratne par brazīliešu stilu ļoti atšķiras no pelēkās masas,» smejas Ieva, kas bija viena no retajām ballītes viešņām, kas ievērojusi dreskodu jeb ģērbšanās stilu.

Šobrīd Ieva intensīvi gatavojas sacensībām gaisa akrobātikā, kas norisināsies šā mēneša beigās Igaunijā.

«Tādēļ normālajā ikdienas ritmā es atgriezīšos oktobra otrajā nedēļā. Šobrīd esmu ļoti sportiskā un pilnvērtīgā režīmā, ko pilnībā ievēroju. Režīms sākas ar rīta kardiotreniņu, pusdienas ir parastās, un tad seko pēcpusdienas treniņš spēkam un mierīgas vakariņas. Dienu noslēdz gaisa akrobātikas treniņš. Man ir studija «LimitLESS», kas mani atbalsta gaisa akrobātikā. Es ļoti sekoju līdzi, lai esmu izgulējusies un man ir spēks treniņiem. Tāpēc jāsaka paldies Dievam, ka man ir tik pretimnākoši klienti, kas saprot manas aktivitātes un ir gatavi pagaidīt,» viņa skaidro.