Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ieva Florence-Vīksne nekad dzīvē nav krāsojusi matus 

© NO IEVAS FLORENCES-VĪKSNES PERSONISKĀ ARHĪVA,

«Mana mamma ir dabīga 100 % rudmate, mans tēvs bija dabīgs 100 % blondīns ar rudu toni. Manī ir kaut kas no abiem,» saka aktrise, modele un influencere Ieva Florence-Vīksne.

Ievai bieži jautā par viņas krāšņajiem matiem - to kopšanu, krāsu, kā arī citām detaļām. Tāpēc sociālajā vietnē «Instagram» viņa atklāj dažus faktus par sevi.

«Mana matu krāsa ir dabīga. Dzīvē ne reizi neesmu krāsojusi matus citā krāsā vai balinājusi. Agrāk biju gaiši, gaiši blonda meitene, bet, kad gaidīju bērniņu un pēc dzemdībām, matu krāsas pigments kļuva «rudenāks» un tumšāks, kā arī mati sāka dabīgi čirkoties,» atklāj mazā Leonarda mamma.

«Mana acu krāsa ir zaļa. Visbiežāk, saules gaismā, zaļais pastiprinās un ieplūst dzidri zilgana krāsa. Tas 100 % ir atkarīgs no gaismas un mana iekšējā stāvokļa,» Ieva novērojusi. «Manas uzacis un skropstas ir tumši brūnas - dabīgi tādas. Kad biju jaunāka, mana matu krāsa bija ļoti blonda un par biezajām, tumšajām uzacīm vienmēr tiku apcelta, vai atradās kāds, kurš par tām pasmējās,» viņa atminas, atzīstot, ka tāpēc līdz pat 14 gadu vecumam nēsājusi «čolku», tādā veidā slēpjot savas uzacis.