Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 6.jūlijam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Sapņaini romantisks noskaņojums, un strādāt gribas tieši - nemaz... Varbūt vajag doties atvaļinājumā uz tālu, eksotisku zemi, atpūsties zem palmām okeāna krastā. Ja tas nav iespējams, tad darbā rosies pamazām. Drīzāk gan apkopojot jaunas idejas par peļņu nākotnē. Vai arī liekot priekšniecībai noprast, ka bez algas pielikuma nav lielas motivācijas pušu plēsties. Brīvdienās ļaujies nesteidzīgai dzīves baudīšanai.

VĒRSIS

Darbā dienas ritēs nemierīgi. Jauni izaicinājumi, jauni plāni un iespējas. Taču nav jau tā, ka vienmēr ceļš gluds kā svētku galdauts. Var izveidoties situācijas, kas tev nav pa prātam. Izvērtē prioritātes un nesatraucies par sīkumiem, tāpat arī nespītējies un visu risini mierīgās, diplomātiskās sarunās. Nedēļas nogalē mīlestība sildīs sirdi un iedvesmos. Labi jutīsies arī mājas vidē, it īpaši tad, ja līdzās ģimene un mīļotais cilvēks.

DVĪŅI

Necenties pārtaisīt pasauli, diez vai izdosies - it īpaši attiecībā uz kolēģiem, priekšniekiem un biznesa partneriem. Var veidoties situācijas, kurās tu tērē daudz enerģijas, bet rezultāts līdzvērtīgs nullei. Vajag nogaidīt, un viss nostāsies savās vietās pats no sevis. Nedēļas nogalē ar prieku rosīsies mājās un rūpēsies par ģimeni. Vislielāko prieku sagādās saimniekošana virtuvē. Brīvajiem ļaudīm ir vērts domāt par nopietnu attiecību veidošanu.

VĒZIS

Parasti tev netīk būt uzmanības centrā un visiem pa priekšu grozīties, taču šajā periodā nedaudz biklo un neuzkrītošo Vēzi nevarēs ne pazīt - sarkanas lūpas vai koša kaklasaite, skaļa, labi nostādīta balss un lieliskas oratora dotības. Pārliecināsi visus par visu… Veiksme karjerā, biznesā un sadarbībā ar ārzemēm. Brīvdienās vari sarīkot mājas ballīti vai dārza svētkus.

LAUVA

«Kurš neiemācīsies, tas neko jaunu nezinās,» - apmēram tā varētu pārfrāzēt kāda mūslaiku «klasiķa» vārdus. Patlaban ir īstais brīdis, lai apgūtu ko jaunu. Dažādas gudrības ātri paliks prātā. Turklāt jaunas zinības noderēs ienākumu palielināšanai. Var izveidoties stabili lietišķie kontakti un pavērties labākas peļņas iespējas. Bet rēķinies, ka jāstrādā būs daudz un ar atdevi. Brīvdienās ieplāno iepirkšanās tūri, atjauno garderobi un iegādājies vasaras noskaņām piemērotus aksesuārus.

JAUNAVA

Gribēsi visus turēt pie kārtības - lai viss pēc plāna un tā, kā norunāts. Iespējams, nāksies pateikt arī skarbāku vārdu, un tas ne katram patiks. Veci ļaudis teica: «Taisnību drīkst runāt!», un pie tā arī pieturies. Profesionālajā vidē šāda pieeja tiks vairāk novērtēta nekā glaimošana un peldēšana pa straumi. Ikdienas darbu gūzmā neatstāj novārtā attiecības ar mīļoto, būtu jauki sarīkot pasākumu divatā. Ja rodas kādas pārdomas, tiec vispirms skaidrībā ar savām vēlmēm.

SVARI

Profesionālie pienākumi prasīs spēkus un nervus. Tev patīk, ka viss ir mierīgi: loģiski argumentēta viedokļu apmaiņa, rāmas sarunas un harmonija. Taču darbā kā jau darbā - dienas ritēs nemierīgi un nāksies vienlaikus risināt vairākus jautājumus. Kaut kādi procesi var bremzēties no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Brīvdienas vajadzētu veltīt sev. Prieku sagādās kultūras pasākums, kluba apmeklējums vai draugu ballīte. Iespējams, ar kādu cilvēku radīsies simpātijas.

SKORPIONS

Kurš ir ideāls pelēkais kardināls un aizkulišu sarunu virtuozs? Skorpionu tur neviens nevar pārspēt. Šajā periodā svarīgi, lai tu būtu pats sev kungs un noteicējs. Darbojoties brīvā peldējuma režīmā, sasniegsi daudz vairāk nekā tad, ja kāds gribēs kontrolēt un bikstīt. Var nākt arī jauni izaicinājumi profesionālajā jomā, iespējas izvirzīties un sasniegt labus rezultātus. Attiecībās ar mīļoto jāgādā par saskaņu, sarīkojiet romantisku vakaru vai apmeklējiet kopā pasākumus. Brīvajiem ļaudīm pārdomas par attiecību tēmu.

STRĒLNIEKS

Jāsargās no stresa un pārslodzes. Darbā var izveidoties neskaidras situācijas, rasties pārpratumi un sākties pat intrigas, jo katrs no iesaistītajiem gribēs deķīti vilkt uz savu pusi - kā viņam ērtāk. Iespējams, nāksies skaļi un skarbi izteikt viedokli, bet, kas jādara, tas jādara. Brīvajā laikā atpūties. Vēlams mierīgā mājas atmosfērā. Vislabāk jutīsies kopā ar savējiem. Labprāt visi kopā saimniekosiet, būs jautrība un saturīgas sarunas.

MEŽĀZIS

Zināšanas ir bagātība, ko nevar atņemt. Darbā vai biznesā mēdz būt kā amerikāņu kalniņos, tāpēc svarīga spēja ātri reaģēt un pārkārtoties atbilstoši situācijai. Piesakies kursos vai meklē informāciju tīmeklī un apgūsti ko jaunu. Konservatīvajam Mežāzim gan var būt diezgan grūti izkāpt no ierastās komforta zonas, bet vajag. Darbošanās jaunos virzienos papildinās bankas kontu. Brīvdienās dodies izbraucienā ar izzinošu kultūras programmu.

ŪDENSVĪRS

Netērē laiku, ja jūti, ka kolēģi vai darījumu partneri nav ieinteresēti tavās idejās. Jāmeklē jauni ceļi un jauni kompanjoni. Tādi, kam nav gari un plaši jāskaidro un kas visu saprot no pusvārda. Uz ātru peļņu neceri un naudas lietās esi precīzs. Viss jāpārbauda divkārt, lai nav juku. Iespējami sekmīgi kontakti ar ārzemēm gan lietišķā, gan privātā jomā. Nedēļas nogalē prieku sagādās neliels ceļojums, kura laikā iespējami romantiski piedzīvojumi.

ZIVIS

Daudz kas atkarīgas no emocijām. Un tās var uzbangot jebkurā brīdī. Klusēt un turēt rūpi sevī nevajag - tā grauž no iekšpuses. Tomēr mēģini kontrolēt, ko, kam un kurā brīdī saki. Ja raudzīsies uz situācijām no gaišās puses, tad viss ies no rokas. Tiesa, dienas ritēs steigā, jo jāpaspēj visur: daudz darba pienākumu, jāpalīdz radiniekiem, arī draugi gribēs tevi satikt un aprunāties. Nosaki prioritātes. Patiesībā pirmajā vietā vajadzētu būt darbam, jo pamati, ko ieliksi tagad, dos augļus nākotnē.