Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 13.jūlijam

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Augstā līmenī darbosies intuīcija: paskatījies uz cilvēku un uzreiz saprati, kas kuram aiz ādas. Tādējādi tiksi skaidrībā, kuri ir tavējie, bet kuri ne. Šajā periodā būs liela nozīme draudzībai, savstarpējai izpalīdzēšanai un sabiedrības labvēlībai. Taču darba vidē diezgan nemierīgi. Nestrīdies ar priekšniecību un nespītējies - visas vētras reiz norimst. Brīvdienās izej cilvēkos. Smaids, šarms un spēja uzturēt nepiespiestas sarunas darīs tevi simpātisku un pievilcīgu.

VĒRSIS

Cik būsi pelnījis, tik arī saņemsi - tieši tik vienkārša aritmētika. Paaugstini profesionālās prasmes, tas ļaus vairāk nopelnīt, arī vasarā pieejami dažādi kursi un semināri gan klātienē, gan attālināti. Kārtojot lietišķās darīšanas, ievēro ne tikai likuma burtu, bet arī garu, lai nesanāk šmuce. Brīvdienās vari doties iepirkšanās tūrē, bet rēķini līdzi, kas patiešām vajadzīgs un kādu pirkumu šoreiz var atlikt. Savukārt reibinošie vasaras vakari kā radīti romantikai.

DVĪŅI

Jātiek skaidrībā ar emocijām - tās ir kā jūra paisumā un bēgumā. Atrodi nodarbes, kas palīdz līdzsvaroties, jo pretējā gadījumā var rasties situācijas, kad tevi neņem par pilnu. Kad sirdsmiers atrasts, tad paplašini darbības lauku, izdevīgumu sajutīsi jau visai drīz. Tikai atceries seno teicienu par draugiem un naudu - nekārto ar viņiem darījumus, neaizdod un neaizņemies. Privātajā dzīvē piemērots laiks kopdzīves stiprināšanai un ģimenes ligzdiņas iekārtošanai.

VĒZIS

Darbā iespējami pārpratumi, jukas un situācijas, kas ar steigu jālabo. Esi precīzs. Un seko līdzi arī naudas lietām, vai visi samaksājuši, vai kontā ienācis tas, kam tur jābūt. Ja kaut kas nebūs kārtībā, var rasties emocionālais diskomforts. Varbūt labāk ņemt atvaļinājumu un doties uz tālām zemēm pie bangojošām jūrām. Ja nekur nebrauc, tad brīvdienās dodies izklaidēs. Šarms un pievilcība atvērs ceļu uz cilvēku sirdīm, un par uzmanības trūkumu sūdzēties nevarēsi. Dēkas un piedzīvojumi.

LAUVA

Labi, ja ir uzkrājumi, jo naudas tēma būs samērā aktuāla un izdevumiem var būt tendence pārsniegt ienākumus. Raugies, lai atalgojums par paveikto ir adekvāts, un neuzņemies kredītsaistības. Varbūt jāpadomā par jaunām iespējām - ideju tev netrūkst. Pratīsi skaisti «iznesties» un atrast domubiedrus. Var atklāties sirdī sen izlolota mīlestība, simpātijas un jūtas, kas pēkšņi plūst kā bangojoša upe. Nepretojies, bet ļaujies dzīves jaukajiem brīžiem.

JAUNAVA

Darba pilnas rokas, atzinība un iespēja izcelties. Veiksmīgi finanšu darījumi un izdevīgas vienošanās par peļņu nākotnē - izmanto iepriekš izveidotos lietišķos un draudzīgos sakarus. Ja konta stāvoklis atļauj, tad vari iegādāties jaunu telefonu, datoru vai auto. Attiecībās iespējamas dažādas peripetijas, bet satraukties nav vērts. Esi optimists un saņem ar prieku, ko dzīve piedāvā. Ar neparastām situācijām tā vēlas tev kaut ko iemācīt.

SVARI

Parādi savu veikumu citiem, varbūt saņemsi jaunus darba vai biznesa piedāvājumus un radīsies iespējas nopelnīt vairāk. Svārstīšanās un šaubas jāliek pie malas, jo, kā mēdz teikt, pasaule pieder drošajiem. Cilvēki ar tevi labprāt komunicē, jo esi patīkams sarunu biedrs. Arī šajā periodā būsi sabiedrības dvēsele: kolēģi gribēs aprunāties, iegūsi jaunus paziņas un kompanjonus. Brīvajā laikā dodies izbraucienā, pārgājienā vai sporto. Vasarai piestāv kustīgas aktivitātes.

SKORPIONS

Profesionālajā vidē pašam negribot var nākties iesaistīties aizkulišu spēlītēs. Diez ko jauki neizklausās, bet tev piestāv un izdodas. Pats paliekot ēnā, veiksmīgi atrisināsi sarežģītus jautājumus. Pēc darbiem vislabāk jutīsies kopā ar savējiem un mīļoto. Tā sajūta ir lieliska, kad dvēseles saprotas bez vārdiem. Brīvajiem cilvēkiem labs laiks, lai iepazītos nopietnos nolūkos. Kādam varbūt jāpārdomā, kāda nozīme attiecību tēmai, ko vajag un vai vispār vajag.

STRĒLNIEKS

Čakli darbinieki vai partneri ir zelta vērtē, un tavi enerģijas krājumi patlaban - neizsīkstoši. Ir labas iespējas nopelnīt, bet, protams, viss atkarīgs no tavas rīcības, ieguldītā darba un zināšanām. Ja pēkšņi šķiet, ka to pietrūkst, tad steidz mācīties, taujā padomu zinošākiem cilvēkiem vai dodies pieredzes apmaiņas komandējumā. Sirdslietu jomā var nākt kādas pārmaiņas, ko nebūsi gaidījis un paredzējis. Atceries, ka dzīvē viss, kas notiek, notiek uz labu.

MEŽĀZIS

Peļņa šobrīd nebūs pirmajā vietā. Cik būsi strādājis, tik saņemsi. Tomēr naudas lietas neatstāj pavisam novārtā. Kādā publiskā saviesīgā pasākumā, iespējams, satiksi cilvēku, kas var kļūt par darījumu partneri. Svarīgu vietu ieņems mājas pienākumi un pedagoģiskie jautājumi. Mīlestība un pozitīvas emocijas sildīs sirdi. Sapratīsi, ka tuvs cilvēks un ģimene ir liela vērtība. Brīnišķīgs laiks, lai attiecības padarītu ciešākas, daloties ikdienā, rūpēs un priekos.

ŪDENSVĪRS

Izdevīgi lietišķie darījumi, veiksmīgas sarunas ar partneriem vai bankām. Sekmīgi risināsies dažādi finanšu jautājumi. Brīvos līdzekļus ieguldi, lai veidotu uzkrājumus, un netērējies par izklaidēm, skaistiem niekiem vai našķiem. Brīvdienās labāk pats rosies virtuvē, nevis pasūti maltīti no restorāna. Sirdslietās jātiek skaidrībā par savām vēlmēm, izjūtām un emocijām, kas ļauj tev justies laimīgam. Runā par to ar mīļoto, sarīkojiet romantisku pasākumu un atsvaidziniet ikdienību.

ZIVIS

Mazliet pesimistisks noskaņojums. Plašajā informācijas plūsmā pirmām kārtām acīs kritīs ziņas par dažādām problēmām un negācijām. Protams, ir jāzina, kas notiek valstī un pasaulē, taču uz to koncentrēties nevajadzētu. It īpaši tad, ja nevari neko ietekmēt. Tev savas lietas darāmas. Pārskati finanses un padomā par jauniem projektiem vai darba maiņu. Brīvdienās baudi vasaru un dzīvi, tikai nekļūsti vieglprātīgs...