Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 3.augustam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Kā nodomāju - tā notika... Kā nosapņoju - tā sanāca... Pieķersi sevi pie domas, ka ar trešo aci spēj saskatīt notikumus. Reizumis intuīcija «atveras», un tad vajag ļauties. Neslāpē sajūtas ar racionālo prātu, tā tiksi skaidrībā par norisēm un cilvēku nolūkiem. Tāpat nez no kurienes var rasties arī idejas par ienākumu palielināšanu. Esi precīzs juridiskajās lietās, jo Temīda ir bezkaislīga un ciena precizitāti. Brīvdienās mīlas piedzīvojumi - raibi kā taureņa spārns.

VĒRSIS

Kāds viedais teicis: «Iedzīvoties lielā naudā - izveicība, noturēt to savās rokās - gudrība, prasmīgi to izlietot - māksla.» Tad nu pasaule gribēs redzēt, kā tiksi ar šiem uzdevumiem galā. Ir labas iespējas iesaistīties projektos, kas nes peļņu. Taču jāorientējas uz ilgtermiņa pasākumiem un jāpadomā, kur vēl ieguldīt, nevis ļauties tērēšanas priekam. Nedēļas nogalē būsi aizņemts ar mājas darbiem. Daudz izdarīsi, tas sagādās prieku pašam un ģimenei.

DVĪŅI

Zinātkārais prāts ilgosies pēc jauniem apvāršņiem - lielisks laiks, lai plānotu ceļojumu ar piedzīvojumiem: pārgājienu kalnu takās, ieniršanu dzelmē lūkot koraļļu rifus, ekskursiju pa kādas metropoles jumtiem. Piedzīvojumu garša un asas sajūtas ir tieši tas, kas patlaban vajadzīgs. Darbā, kā parasti, no tevis gaidīs idejas. Atceries, ka tās maksā dārgi, bet bieži vien darba devēji vai biznesa partneri tās grib saņemt par brīvu. Brīvdienās vajadzētu padarboties mājās: kaut ko paremontēt, kaut ko pārkārtot.

VĒZIS

Tīkams cipars bankas kontā sniedz sirdsmieru. Mēdz gan teikt, ka laime nav naudā, taču, ja ar ienākumiem kaut kas nav kārtībā, tas var radīt stresu. Patlaban nebūtu vēlams uzņemties kredītsaistības vai iegādāties dārgas lietas līzingā, jo var rasties sajūta, ka banka elpo pakausī. Taču, ja

ir kādas jaunas ieceres, tad droši uz priekšu! Brīvajā laikā rūpes par ģimeni un tuviniekiem, bet nevajag aizmirst arī par izklaidēm. Dodies uz koncertu, zaļumballi, izbaudi āra kafejnīcu omulīgo noskaņu.

LAUVA

Tev patīk, ja viss ar vērienu, bet šajā periodā vajadzētu būt pieticīgākam. Par «Napoleona plāniem» nesapņo, jo var sanākt pārrēķināšanās, kā minētajam karavadonim. Visus darbus vai projektus rūpīgi izvērtē un aprēķinus ieliec «ekselī» - tas bezkaislīgi parādīs realitāti. Tāpat arī esi uzmanīgs partneru izvēlē, jo neba katrs lāga cilvēks būs labs biznesa kompanjons. Brīvajā laikā pievērsies ģimenes vajadzībām. Jāpalīdz bērniem un vecākiem, jārisina nekustamā īpašuma jautājumi.

JAUNAVA

Gribas pateikt visiem visu? Un tā, lai saprot uzreiz... Par nebūšanām darba vidē neklusē, taču padomā par komunikācijas formu. Kāda jūtīgāka dvēsele var apvainoties vai pat klusītēm apraudāties. Ja nav saskaņas, tad arī darbi buksē. Tā kā esi čakls cilvēks, priekšniecība var mēģināt uzkraut papildu pienākumus. Ja ko tādu uzņemies, tad uzreiz runā par samaksu. Svarīga būs arī privātā dzīve. Kaislības mutuļos, cels spārnos un mudinās uz mīļām neprātībām.

SVARI

Pirmajā vietā privātā dzīve. Attiecībās ar mīļoto cilvēku iespējamas dažādas peripetijas. Otrs pateica kādu asāku vārdu, un tev lūpa uzmesta. Bet vai vajag? Protams, tīkamāks ir miers un harmonija, taču tas neizslēdz izrunāšanos par ne visai tīkamām tēmām. Nedēļas nogalē ar prieku rosīsies mājās un apčubināsi gan bērnus, gan vecākus. Darba nedēļā izcelsies ar oriģinālām biznesa idejām. Ja kaut kas uzreiz nesanāk, tad neļauj vaļu emocijām.

SKORPIONS

«Ja būsi zinātkārs, kļūsi daudz zinošs,» esot teicis sengrieķu domātājs Sokrats. Nav obligāti jābūt filozofam, lai saprastu, ka tā tas ir. Būsi noskaņots mācīties un apgūt ko jaunu. Tīmeklī atradīsi kursu vai

semināru piedāvājumu, kas tieši patlaban tev nepieciešams. Ir vērts arī padomāt par profesionālo izaugsmi - varbūt jāmaina darbs, jāpiesakās augstākam amatam vai jāsāk jauns biznesa projekts. Brīvajā laikā dodies nelielā ceļojumā, kaut vai uz kādu no kaimiņvalstīm.

STRĒLNIEKS

Visur jābūt klāt, viss jākontrolē, jādod padomi... Būsi noskaņots iesaistīties un piedalīties visdažādāko problēmu risināšanā. Vienalga - darbā, mājās vai kaimiņos... Omītes mēdza teikt: «Ar labiem nodomiem bruģēts ceļš uz elli.» Pareizāk būtu palīdzēt vai ko ieteikt tikai tad, ja tev kāds lūdz. Pretējā gadījumā var veidoties neveiklas, nepatīkamas situācijas. Un vispār - tev pašam daudz darāmā. Patlaban ir labs laiks iesaistei pelnošos projektos.

MEŽĀZIS

Šis ir tavs laiks! Profesionālajā jomā būsi pirmajās rindās un stiprināsi autoritāti. Ja neesi vadītājs, tad darba kolektīvā pildīsi «pelēkā kardināla» funkcijas - tev taujās viedokli, to respektēs un klausīs taviem ieteikumiem. Kādam var veidoties lietišķa sadarbība ar ārzemēm vai parādīties jauni darījumu partneri. Tad īpaša uzmanība pievēršama finanšu tēmai. Vienošanās jānoformē juridiski pareizi, lai vēlāk nav pārsteigumu.

ŪDENSVĪRS

Tā gribētos izplest spārnus un ļauties lidojumam... Taču dzīvei ir citi plāni, un, gribi vai negribi, vajadzēs pievērsties darba un sadzīves pienākumiem. Nemēģini izvairīties, jo pēc tam var nākties kaut ko risināt un strādāt dubultā. Derētu padomāt par ienākumu papildināšanu, jo tavas šķietami utopiskās ieceres var izrādīties īsta zelta ādere. Brīvdienās sarīko mājās talku un noslēgumā dārza svētkus. Vai arī uzaicini radus un draugus piknikā dabā.

ZIVIS

Daudz kas atkarīgs no noskaņojuma: garastāvoklis var būt mainīgs, un tas ietekmēs rezultātu un attiecības darba vidē. Centies izprast kolēģus, it

īpaši tad, ja kādam radušās grūtības un satraukums, un uzklausi, ja kāds vēlas dalīties domās vai problēmās. Dots devējam atdodas, un arī tu vari rēķināties ar atbalstu, ja tas būs nepieciešams. Brīvajā laikā satiecies ar draugiem, dodies uz klubu, koncertu vai izdejoties lustīgā zaļumballē.