Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 10.augustam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Kā pret straumi, kā pret straumi… Sajūta tāda, ka kāds bāž sprunguļus riteņos. Atliec darbus, kas bremzējas, un pievērsies citām lietām. Patlaban ir lielisks laiks, lai iemācītos ko jaunu - pasērfo tīmeklī, un noteikti atradīsi ko noderīgu. Brīvajā laikā satikšanās ar draugiem un saviesīgas sarunas palīdzēs dzimt jaunām idejām. Tu esi kompānijas dvēsele, un tuvie cilvēki allaž ir priecīgi satikties un izrunāties. Kāda nejauša tikšanās var uzšķilt simpātiju dzirkstelīti.

VĒRSIS

Vai gan kādu reizi ir tā, ka viss ideāli... Tie gludie ceļi, bez nevienas grambiņas un līkuma gadās reti vai negadās nemaz. Bet nebīsties - loģika ir tava stiprā puse, un skaitīt tu māki. Vari meklēt profesionālās izaugsmes iespējas, ķerties pie jauniem projektiem vai sākt savu biznesu. Tomēr rēķinies, ka iespējama kāda no tevis neatkarīga aizķeršanās. Brīvo laiku velti sev. Skaļas ballītes un jaunas pazīšanās nav vēlamas. Un atceries, ka labāk viens īsts draugs nekā simtiem paziņu.

DVĪŅI

Kamēr vasariņa vēl nav aizlidojusi, mēģini notvert to aiz spārna un izbaudīt ceļošanas prieku. Dodies skatīt tālas, eksotiskas zemes. Iespējams, ceļā satiksi interesantus ļaudis un arī kādu simpātiju. Vasaras un mīlestības burvībā smelsies spēkus rudenim. Lietišķajā jomā patlaban nebūtu vērts iespringt. Var nākties iztērēt daudz enerģijas un pretī saņemt maz atdeves. No darba brīvajā laikā uzmani kārtību mājās un vari ieplānot nelielu kosmētisko remontu.

VĒZIS

Var nākt atklāsme: jo vairāk zinu, jo vairāk saprotu, ka nezinu nenieka. Saspringtā darba grafika ietekmē ieslēgsies paškritika. Varbūt pat pārāk skarba. Tomēr neatkarīgi no tā, cik tev gadu un kādi diplomi, ir vērts pārskatīt dažādu izglītības iestāžu piedāvājumus. Privātajā dzīvē pārsvarā pozitīvas emocijas, tomēr dziļi sirds stūrītī tu vēlēsies ieviest skaidrību kādos tev būtiskos jautājumos. Svarīgāk nekā citkārt būs tas, lai mīļotais respektē tavas vēlmes.

LAUVA

Visskaistākais, visiznesīgākais, vis... vis... vis... Ar pieticību un kautrību nesirgsi. Un kādēļ gan? Tu apzinies savu vērtību un proti izmantot savus talantus un zināšanas. Iespējams, radīsies jauni plāni vai darba varianti. Modrību gan nezaudē, jo par brīvu ir tikai siers peļu slazdā - ideālajā piedāvājumā var slēpties kādi zemūdens akmeņi. Ievāc informāciju. Savukārt mājas solis ies no rokas. Brīvdienās pagatavo gardu maltīti un apčubini savējos.

JAUNAVA

Visu vajag darīt mierīgi un ar apdomu. Ideju netrūks, taču vēl nav īstais laiks, lai ar pilnu jaudu dotos uz priekšu. Pieraksti tās un noglabā plauktiņā vēlākam laikam. Esi uzmanīgs, slēdzot naudas darījumus, kaut kas var noiet greizi pilnīgi neizprotamu apstākļu dēļ. Sarunām ar bankām un finanšu ieguldījumiem patlaban nav labākais laiks. Daudz domu saistībā ar sirdslietām. Mēdz teikt, ka klusie ūdeņi dziļākie.

SVARI

Svaru kausi šūpojas, šūpojas un tad nostājas perfektā līdzsvarā. Pēc ilgāka pārdomu perioda sapratīsi, ko gribi, kādi mērķi un kā tos sasniegt. Droši izmanto senākus sakarus un draudzīgos kontaktus, jo sadarbībā ir spēks. Idejas, ko būsi izlolojis un aprūpējis, nesīs rezultātu. Kādam var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm. Brīvajā laikā satiecies ar draugiem un apmeklē pasākumus. Varbūt pēkšņi tavas acis sastopas ar citām un uzšķiļas dzirkstelīte.

SKORPIONS

Ja dzert, tad šampanieti! Ja mīlēt, tad mīlēt karalieni (vai karali)! Ar šādu moto pilniem malkiem gribēsi baudīt dzīvi. Domas pie darba vai biznesa kavēsies gaužām maz. Un patlaban uz nopietniem plāniem nemaz nav vērts iespringt, un jaunus projektus uzsākt nevajadzētu, jo luksoforā spīd dzeltenā gaisma. Paveic to, kas jādara obligāti, un velti vairāk laika savām interesēm un hobijiem: vienalga, vai tas būtu bridža klubs, rokdarbu pulciņš vai pārgājieni jaukā kompānijā.

STRĒLNIEKS

Kad dzīve apkārt mutuļo, ņirb notikumi un parādās jauni cilvēki, tad tu jūties savā elementā. Patlaban ir iespēja iegūt jaunus draugus, kas vēlāk kļūs par sadarbības partneriem. Tāpat arī labs laiks, lai apgūtu ko jaunu vai iepazītos ar citu valstu pieredzi savā nozarē. Nedēļas nogalē pavadi laiku kopā ar bērniem, neliedz padomu un izturies ar izpratni. Attiecību tēmā iespējami nelieli sarežģījumi. Nerisini tos ar dusmām un ambīcijām. Viss sakārtosies, ja būsi gatavs ieklausīties otrā.

MEŽĀZIS

Darbā vai biznesā esi atvērts sadarbībai. Protams, gribēsi vadības grožus turēt savās rokās un visu pieskatīt, jo tad sirds mierīgāka. Dari to neuzkrītoši, lai kāds neapvainojas vai nesāk protestēt. Visprātīgāk būtu klusītēm paspēlēt pelēkā kardināla lomu. Attiecību tēmā valdīs vasarīgs vieglums, varbūt pat neliela vieglprātība. Brīvie cilvēki vairāk nekā citkārt saņems simpātiju apliecinājumus. Emocijas pildīs dvēseli, un tās būs grūti turēt rāmjos. Bet varbūt - nemaz nevajag.

ŪDENSVĪRS

Lietišķajā jomā jāievēro piesardzība. Paļaujies labāk uz savu intuīciju, nevis uz viediem padomdevējiem. Ja darbošanās ar lieliem finanšu resursiem, tad esi ārkārtīgi precīzs. Nav labs laiks ieguldījumiem, un it īpaši turies tālāk no kriptovalūtas un tamlīdzīgiem darījumiem. Brīvdienās mājas saimniecībā daudz darāmā. Vari sākt remontu, pārkārtot mājokli, uzlabot interjeru. Kad ražīgi pastrādāts, aicini ciemos draugus - ballīte izdosies uz goda.

ZIVIS

Ik pa brīdim var rasties sajūta, ka viss, kā mēdz teikt, līdz brošai. Ir pienācis laiks dzīvē kaut ko mainīt, tikai mazliet jāsaņemas, lai pārrautu rutīnas pavedienu. Patiesībā lietišķajā jomā var rasties labas peļņas iespējas un izdevīgi darījumi. Labvēlīgs laiks līgumu slēgšanai un biznesa sarunām. Privātajā dzīvē būtu jauki, ja līdzās plecs, uz kura var nobirdināt kādu asariņu un saņemt iedvesmojošus uzmundrinājuma vārdus.