Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Annijai Putniņai jauns dzīves posms

© NO ANNIJAS PUTNIŅAS PERSONISKĀ ARHĪVA

«Daudzu apstākļu sakritības dēļ noslēdzu savus pedagoģiskos pienākumus. Skaistu savas dzīves posmu un laiku esmu pavadījusi Rīgas Doma kora skolā,» saka dziedātāja, mūziklu aktrise un vokālā pedagoģe Annija Putniņa.

«Pirms astoņiem gadiem, tikko atgriezusies no studijām Londonā, skolas aicināta, piepildīju vienu no sapņiem - pirmo muzikālā teātra izglītības programmu Latvijā. Tāda intensīva programma, kurā man pašai būtu gribējies mācīties vidusskolas laikā. Šodien programma jau ir «izauklējusi» ļoti talantīgus un mērķtiecīgus absolventus, kas kuplina gan Latvijas mākslinieku saimi, gan devušies pasaulē lielo mūziklu mākslu apgūt. Šķiet, šis žanrs veiksmīgi ir uzsācis savu attīstību Latvijā un kļūst arvien aktuālāks,» - tā savā profilā feisbukā savus draugus un sekotājus uzrunā Annija Putniņa.

Viņa atzīst, ka skola nebija vienkārši darbs, tā bija sirdslieta un otrās mājas. «Man, protams, pietrūks darba ar audzēkņiem, kā arī diskusiju ar kolēģiem, bet pienācis laiks «uzpildīties» arī pašai. Turpināšu sekot līdzi aktualitātēm, ik pa laikam atjaunojot pandēmijas laikā izveidoto portālu «mūzikli.lv», kas laika trūkuma dēļ sen nav papildināts. Esmu gatava doties jaunajā dzīves posmā, kur galvenais atslēgvārds būs «radošums». Skaisti notikumi un jauni izaicinājumi gaidāmi jau pavisam drīz. Bet par to tad citā dienā!» viņa apsola.