Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 17.augustam

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Gribas kaut ko lielu un skaistu, kaut ko sirdij - jaunu kleitu vai ancuku, spožas apročpogas vai dimanta gredzentiņu. Daudz esi strādājis, tāpēc sevis lutināšana godam nopelnīta. Vienīgi kontu un personīgo budžetu pirms tam gan parevidē, jo nav aiz kalniem komunālo maksājumu jūgs. Darbā vēlēsies saukt visus pie kārtības un piktosies, ja kaut kas nebūs pēc tava prāta. Reizumis ar to jāsamierinās. Dažādi nopietni jautājumi risināmi arī privātajā dzīvē.

VĒRSIS

Lieli plāni. Parasti tu esi diezgan uzmanīgs un virzies soli pa solītim, bet šoreiz vēlēsies izpausties ar vērienu: darbā vai biznesā sākt miljonu vērtus projektus; nopirkt lielu māju vai superauto, kāda te vēl nevienam nav. Sapņot nav liegts, bet jāsaglabā mērenība un apdomība. Ir vērts palūkoties uz iespējām ārpus Latvijas vai ārzemju sadarbību. Tas spēles laukums var izrādīties plašāks. Sirdslietās iespējamas dažādas peripetijas, bet brīvajiem ļaudīm iepazīšanās.

DVĪŅI

Zināšanas noder vienmēr, jo to, kas galvā, neviens nevar nočiept. Gaisā

mazliet jūtama rudenīga smarža, un ir pēdējais laiks paskatīt mācību iestāžu, kursu un semināru piedāvājumu. Neatkarīgi no tā, cik diplomu jau ir. Profesionālajā jomā vajadzētu domāt par jaunām iespējām, darba maiņu vai biznesa paplašināšanu, jo var pārņemt sajūta, ka dienas ieslīgušas rutīnā. Brīvajā laikā daudz saimniecisko pienākumu mājās.

VĒZIS

Vasariņa jau krietni uz otru pusi pagriezusies, tāpēc pēdējais laiks sarīkot jestru ballīti dārzā, pludmalē vai zaļā pļavā. Burvīgs laiks sabiedriskām un saviesīgām aktivitātēm, komunikācijai ar draugiem un jaunu paziņu iegūšanai. Kāda tikšanās var pamodināt dīvaini tīkamos tauriņus pakrūtē. Maza simpātiju dzirkstelīte, un varbūt pat pēc kāda

laika jādejo kāzu valstis. Darbs? Nav jau zaķis... Godprātīgi izdari to, kas jādara obligāti, bet ne vairāk.

LAUVA

Bieži vien smaids un šarms atver daudzas durvis, bet šoreiz būs nepieciešams kaut kas mazliet vairāk. Esi gatavs uzklausīt atšķirīgus viedokļus un tos respektēt. Nav jau tā, ka tikai viena patiesība un tā pati - tavējā. Panākot saprātīgu kompromisu, darbi virzīsies raitāk. Turklāt patlaban ir labs laiks, lai palielinātu bankas konta saturu. Nedēļas nogalē palutini mīļos cilvēkus ar ko skaistu, gardu vai dvēselei tīkamu. Labi darbosies intuīcija.

JAUNAVA

Neslēp emocijas, tās mēdz grauzt dvēseli no iekšpuses. Ja gribas - izkliedzies, apraudies, dusmojies un pēc tam no sirds par visu to pasmejies. Kļūs vieglāk, un spēsi palūkoties uz situācijām no pavisam citas puses. Darbā neplāno kalnu gāšanu, jo patlaban nedaudz tukšs laiks. Ja iespējams, paņem atvaļinājumu un dodies skatīt tālas zemes. Ir vērts arī apdomāt, kādas zināšanas vai kuras profesionālās prasmes vajadzētu uzlabot.

SVARI

Labs laiks lietišķām darīšanām: vari kārtot dažādus jautājumus komunālajos dienestos, pārbaudīt rēķinus un, ja nepieciešams, par tajos redzamajām summām pastrīdēties. Tāpat arī sekmīgi risināsies sarunas bankās vai iestādēs. Profesionālajā vidē vai draugu lokā esi uzmanīgs ar izteikumiem - nerunā sliktu par citiem un neklausies tenkotājus. Darbā būs ļoti, ļoti daudz pienākumu, tāpēc brīvdienās atpūties, darot to, ko kāro sirds.

SKORPIONS

«Gudrs nav tas, kas dara daudz, bet gan tas, kas dara to, kas vajadzīgs,» vēstījis bizantiešu rakstnieks Stobejs. Pie šī principa tad arī jāpieturas. Izvērtē katra darba lietderību - un pirmām kārtām atdevi materiālā izteiksmē. Varbūt no kādiem pienākumiem jāatsakās, jo gala rezultātā

bankas kontā graši vien parādās. Brīvajā laikā derētu kaut kur aizbraukt, apskatīt senus kultūras objektus, noslēpumainas dabas takas, kaimiņzemju skaistākās vietas.

STRĒLNIEKS

«Hei, draugi! Kādam ir problēmas?» Strēlnieks, enerģijas pilns un darbīgs, būs gatavs palīdzēt ikvienam. Tavs neizsīkstošais optimisms ir apbrīnojams. Tajā pašā laikā ļoti iespējams, ka pašam risināmi sarežģīti jautājumi mājas saimniecībā vai ģimenē. Lēnā garā pats tiksi galā un, domājot par šiem jautājumiem, kaut kur paralēli radīsies labas peļņas vai biznesa idejas. Vajag meklēt domubiedrus, rakstīt projektus un ķerties pie darba. Viss izdosies!

MEŽĀZIS

Pratīsi pastāvēt par savu taisnību, un šoreiz to tiešām vajag. Kāds kolēģis var iespītēties vai vadība mēģināt pierādīt, ka melns ir balts un otrādi. Ja klusi un piekrītoši māsi ar galvu, tas var ietekmēt darāmo un attiecīgi arī peļņu. Ir vērts padomāt par zināšanu papildināšanu, pieredzes apmaiņu un jauniem kontaktiem, tostarp ārzemju. Kaut arī dažkārt esi konservatīvs, dažādas jaunas pasaules vēsmas darbā var noderēt. Brīvajā laikā risināmi attiecību jautājumi.

ŪDENSVĪRS

Tāda «deja vu» sajūta - kaut kas jau redzēts, kaut kas jau piedzīvots... Šim fenomenam zinātnieki nav raduši risinājumu, tomēr tas pastāv. Taču tas labi, jo spēsi itin veikli atrast risinājumus dažādām situācijām. Iespējama neliela vilšanās sadarbības partneros, bet nav jau uz mūžu noslēgta tā biznesa laulība, meklē citus kompanjonus. Ir īstais laiks, lai īstenotu jaunas idejas un nopelnītu vairāk nekā līdz šim. Brīvajā laikā sarīko draugiem mājas ballīti ar spirdzinošiem kokteiļiem.

ZIVIS

Dvēselē divējādas noskaņas: būs brīži, kad uz sirds smagumiņš un prātā domas par eksistenciālām tēmām, bet būs arī brīži, kad sajūtas vieglas un gaišas, it kā priekšā iedvesmojoši varavīksnes loki. Ja vajag ar kādu

parunāties, tad zini, ka tevi līdzās ir uzticami draugi vai vienkārši labi cilvēki. Darba lietās varbūt viss nebūs, kā tu vēlētos, bet tas ir tikai laika jautājums - viss sakārtosies. Nedēļas nogalē jauka komunikācija un izklaides ar tuviniekiem.