Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 24.augustam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Nedēļas nogalē svarīga privātā dzīve. Attiecību tēmā šis un tas pārdomājams un pārrunājams. Esi apdomīgs un ar vārdiem nemētājies, jo, it kā labu gribot, var sanākt pateikt kaut ko lieku. Ja rodas jaunas simpātijas, nemeties uzreiz piedzīvojumos. Profesionālajā jomā ir vērts papūlēties, jo tavs veikums tiks augstu novērtēts. Ja ne tieši darbavietā, tad nozares profesionāļu vidū noteikti. Neatsakies no papildu darbu piedāvājumiem, labs laiks peļņai.

VĒRSIS

Vasariņa jau traucas prom, bet vēl to var notvert aiz spārna un izbaudīt viegli gaisīgo noskaņu. Brīvdienās labprāt apmeklēsi kultūras un izklaides pasākumus - būs daudz pozitīvisma, un iegūsi jaunus paziņas. Brīvajiem ļaudīm iespējamas simpātijas. Darbā gūzma pienākumu, tāpēc jaunus neuzņemies. Un, ja nāk piedāvājums par darba maiņu, tad ievāc informāciju. Ļoti var gadīties, ka medusmaizes solītāji daudz ko piepušķojuši klāt reālajām iespējām.

DVĪŅI

Brīvdienās pievērsies mājas saimniecībai: sakārto telpas, pārkārto vai uzlabo interjeru, palutini savējos ar ko gardu vai uzaicini uz omulīgu krodziņu. Darbā var pavērties karjeras iespējas, bet ieklausies, ko saka priekšā intuīcija - ar tās palīdzību pratīsi uzdot pareizos jautājumus un pamanīt zemūdens akmeņus, kādi ir gandrīz katrā vietā. Īpaši vērīgam un precīzam jābūt, ja darbs vai bizness saistās ar ārzemju tēmu. Toties sekmīgi nokārtosi darīšanas iestādēs.

VĒZIS

Mazliet nemierīgs prāts saistībā ar finansēm. It kā jau ir, it kā pietiek, bet gribētos tomēr vairāk. Uzmanies no nepārdomātiem tēriņiem - it īpaši saistībā ar savējo lutināšanu. Tāpat arī visu, kas saistās ar naudas lietām, noformē juridiski korekti. Nav labs laiks darīšanām iestādēs, jo ierēdņi runās tev neizprotamā valodā. Patiesību sakot, vislabākais būtu paņemt atvaļinājumu vai garākas brīvdienas un doties atpūsties dabā: pārgājienā ar teltīm, laivu braucienā u.tml.

LAUVA

Prātosi, ko darīt, lai dzīve krāsaināka un piepildītāka. Gribētos kaut ko sev - doties uz personības pilnveidošanās kursiem, atrast jaunu hobiju, jaunus paziņas. Paļaujies uz intuīciju, tā pateiks priekšā labākos scenārijus. Darbā būs daudz pienākumu, bet tu ar visu sekmīgi tiksi galā. Tikai atceries, ka vienmēr vajag runāt arī par finansēm. Privātajā dzīvē svarīga stabilitāte, gādā par saskaņu, runā par to, kas svarīgs, bet neļauj vaļu sakāpinātām emocijām.

JAUNAVA

Labs laiks dažādu veidu komunikācijai. Pratīsi sarunāties un atstāt labu iespaidu, sekmēsies darījumu sarunas, un no kādas tikšanās var rasties simpātijas. Profesionālajā jomā vajadzētu papildināt zināšanas, apmeklēt kādu semināru, kursus un ņemt vērā pieredzējušāko kolēģu viedokli. Ja uzskatīsi, ka pats visu sen zini, var sanākt kā tajā tautas pasakā, kur balodis mācījās ligzdu vīt un, rezultātu nesasniedzis, sāka saukt: «Protu, protu, protu!» Bet čiks vien bija.

SVARI

Liela saimnieciskā rosība. Brīvdienās mājas un ģimenes pienākumi - jāparūpējas par tuviniekiem, ģimeni, vecākiem, bērniem jāsniedz kāds noderīgs padoms, jāgatavo krājumi ziemai... Tā tās dienas paies. Taču būsi pilns pozitīvas enerģijas, un tā būs vajadzīga jaunajai darba nedēļai. Iespējams, jārisina neskaidras situācijas, jātiek galā ar nevīžām un intrigotājiem. Galvenais - nesatraukties un darboties konstruktīvi. Vari arī meklēt jaunu darbu vai citus biznesa virzienus.

SKORPIONS

Tava dzīves pieredze noderēs pašam un arī kā padoms citiem. Cilvēki labprāt uzklausīs un respektēs tavu viedokli. Racionālais prāts spēs izveidot un izvērtēt dažādas situāciju kombinācijas, bet palīdzēs arī intuīcija. Ja vien nemēģināsi to apslāpēt, uzskatot par iracionālām blēņām. Sekmīgs periods, lai apsvērtu nākotnes plānus - dzīvē, darbā, biznesā. Sirdslietās romantiskas noskaņas, jo vasaras vakari ir tik iedvesmojoši.

STRĒLNIEKS

Kamēr citi vaļojas un laiski bauda vasariņu, tev darba pilnas rokas. Ar aktīvu rīcību iespējams palielināt ienākumus, atrast jaunus peļņas variantus. Reizumis būs tāda sajūta, ka galva krakšķ no domu pārbagātības, bet no visas tās ideju gūzmas izkristalizēsies kas vērtīgs. Paļaujies uz saviem spēkiem, pieredzi un zināšanām. Attiecību tēmā dzirkstis un daudz emociju. Ļauj tām vaļu, bet, ja kādā brīdī gribas pastrīdēties, tad tomēr domā, ko runā.

MEŽĀZIS

Vēlme pēc stabilitātes, prognozējamības un noteikta dzīves ritma ir laba lieta, taču patlaban var rasties vēlme pierādīt sevi un doties tālāk pa vēl neietiem ceļiem. Un kamdēļ gan ne? Mazliet jātiek pāri ieradumiem un šaubām, un - viss izdosies. Nedēļas nogalē kaut kur aizbrauc, izvēdini galvu, atbrīvo vietu jaunām domām. Ja ir iespējas, vari doties arī tālākā ceļojumā. No tā atgriezīsies ar svaigu skatījumu un jauniem iespaidiem. Ceļā iespējama kāda liktenīga iepazīšanās.

ŪDENSVĪRS

Var rasties sajūta, ka plecos sagūlis smagums un visi pasaules darbi deleģēti tev. Bet ir jau arī skaidrs, ka debesu manna no gaisa nekrīt un nekur neplūst piena upes ķīseļa krastos. Bez darīšanas - nu nekādi. Tajā pašā laikā šis ir piemērots periods, lai sakārtot finanšu jomu. Pārskati rēķinus, saplāno ģimenes budžetu un lūkojies pēc jaunām peļņas iespējām. Idejas var būt labu labās. Mājās jāgādā par saskaņu un vajadzētu visiem kopā brīvdienās izdomāt ko aizraujošu.

ZIVIS

Būt labam un empātiskam cilvēkam dažkārt ir grūti. Daudzi tiecas pie tevis, lai pastāstītu par savām rūpēm, uzklausītu ieteikumus vai vienkārši «paraudātu uz pleca». Taču tev arī savas lietas darāmas, un, atdodot spēku citiem, tā var pietrūkt sev pašam. Darbā vai biznesā jaunas iespējas, bet raugies uz finansiālo izdevīgumu un nekautrējies runāt par samaksu. Līdztekus lietišķajām tēmām svarīga arī mājas dzīve: jāsakārto saimniecība, jāsagatavo kādi krājumi ziemai.