Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 31.augustam

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Kam vairāk klausīt - loģiskiem prāta apsvērumiem vai intuīcijai - tāds, lūk, jautājums. Prāts saka ko vienu, sirds kaut ko citu, un grūti atrast līdzsvaru. Brīvdienās būtu jauki kaut kur aizbraukt, izstaigāt dabas takas, pasēņot un izvēdināt galvu, lai jaunajā darba nedēļā var ar pilnu jaudu ķerties pie pienākumiem. Ja šķiet, ka grūti ar kaut ko tikt galā, tad ir vērts palūgt padomu vai palīdzību cilvēkiem, kuriem tu uzticies.

VĒRSIS

No finanšu stabilitātes atkarīgs dvēseles komforts, un patlaban ir īstais laiks, lai palielinātu ienākumus. Tikai nedrīkst bīties no jauniem izaicinājumiem - ja spēsi izkāpt no ierastās komforta zonas un ķersies pie neordināru ideju realizācijas, tad bankas īsziņas par konta stāvokli tīkami priecēs. Brīvajā laikā sekmēsies mājas darbi: ieplāno spodrības dienu, pārkārto interjeru, sakop dārzu. Prieks pašam un ģimenei.

DVĪŅI

Dzīve kā krāsains karuselis - tā ir tava stihija. Šajā periodā notikumi ņirbēs un tu visam pa vidu, jo kā gan citādi. Jauni kontakti, jaunas ieceres, lieli nākotnes plāni. Pieraksti idejas, parēķini izdevīgumu, bet neko būtisku vēl neuzsāc. Ja tiešām kaut ko nevar atlikt, tad jābūt precīzam juridiskajos jautājumos un ar dokumentiem. Nedēļas nogalē pievērsies saimniecības darbiem un sarīko omulīgu radinieku kopā sanākšanu.

VĒZIS

Pirmajā vietā mājas un ģimenes tēma. Tu vienmēr iestājies par savējiem, atbalsti un rūpējies, un nedēļas nogale tā arī paies. Tikai atceries, ka vajag atrast arī kādu brīdi sev, lai atpūstos un darītu to, ko sirds vēlas. Jāuzkrāj spēki jaunajai darba nedēļai, kura solās būt diezgan trauksmaina. Var pavērties jaunas karjeras vai biznesa iespējas, bet jāveltī pūles, lai sevi parādītu no vislabākās puses. Nekautrējies runāt par naudu.

LAUVA

Ar eleganci, iznesību un smaidu būs par maz. Lai darbi ietu no rokas, būtu gandarījums un atzinība, vajadzēs likt lietā zināšanas. Ja šķiet, ka to ir par maz, tad lūko mācību iestāžu piedāvājumus - 1. septembris jau ir pie durvīm. Ja ģimenē bērni, tad pēdējais laiks nopirkt skolas lietas - ieplāno brīvdienās iepirkšanās tūri. Ģimenē valdīs sirsnība un sapratne. Savukārt, ja sirds brīva, tad atver to mīlestībai. Kāda tikšanās var pārvērsties attiecībās ar nopietnu turpinājumu.

JAUNAVA

Ja esi nolēmis teikt «a», tad esi gatavs pateikt arī «b» - profesionālajā jomā nepieciešama maksimāla atklātība un kritiska pieeja. Ja arī kāds kolēģis sākotnēji apvainojas, tad vēlāk pateiks paldies. Darbā jaunas iespējas, varbūt pienācis laiks kaut ko mainīt. Ir labs laiks peļņas palielināšanai. Privātajā dzīvē iespējamas nelielas domstarpības ar mīļoto cilvēku. Tikai neapspried privātās lietas ar citiem, pašiem jāizrunājas, un pašiem jātiek galā.

SVARI

Nedēļas nogale ļoti aktīva. Ir vērts apmeklēt kādu kultūras pasākumu vai sarīkot draugu ballīti, taču līdztekus saviesīgām aktivitātēm paredzami arī dažādi saimniecības darbi: labprāt rosīsies mājās, izmēģināsi jaunas kulinārijas receptes un gatavosi krājumus ziemai. Prieku sagādās arī sēņošana, ogošana vai pastaiga dabā. Darbā daudz emociju, un var izcelties strīdi ar kolēģiem vai priekšniecību. Mieru, tikai mieru... Liec lietā savu diplomāta talantu.

SKORPIONS

Savā dziļākajā būtībā tu esi pētnieks, kam vienmēr jānonāk līdz visdziļākajai patiesībai vai problēmas saknei. Jaunā mācību gada tuvošanās tevi iedvesmos, un izjutīsi vēlmi pēc jauniem iespaidiem un zināšanām. Labs laiks, lai apgūtu kaut ko jaunu vai paplašinātu redzesloku, dodoties ceļojumā. Darbā nepieciešama radoša pieeja un jaunas idejas. Vajadzētu kaut ko mainīt - pakāpties pa karjeras kāpnēm vai attīstīt biznesu.

STRĒLNIEKS

Piņķerīgs laiks. Tikko esi pieķēries vienam darbam, jau nākamais stājas rindā. Kolēģi prasa padomu, darījumu partneri vēlas apspriest jaunus projektus... Un dienu beigās galva dūc kā bišu spiets... Atceries - katrai naudai ir sava cena, un sargies no pārpūles. Nedēļas nogali vēlams veltīt mierīgai atpūtai. Ja spēsi atrast līdzsvaru sevī, tad viss ies no rokas. Brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās, savukārt ģimenes cilvēkiem sirsnība un savstarpējā sapratne.

MEŽĀZIS

Galvenais, lai būtu plāns un stratēģija - tas ir tavs darba princips, un pie tā arī turies. Klāt ir naudas pelnīšanas laiks. Pavisam negaidot var parādīties jauni projekti, iespējas, sadarbības partneri. Izskati visus variantus, bet esi uzmanīgs juridiskās lietās un mutiskās norunas nekavējies noformēt līgumos. Turklāt izlasi uzmanīgi visu, ko paraksti. Brīvajā laikā daudz pozitīvu emociju no tikšanās ar draugiem un kultūras pasākumu apmeklējuma.

ŪDENSVĪRS

Tāda sajūta, ka dienas traucas septiņjūdžu zābakiem: rīts-vakars, rīts-vakars. Nedēļas nogalē būsi priecīgs, ka beidzot klāt brīvdienas. Vajadzētu atrast laiku sev, lai mierīgi padomātu, tiktu skaidrībā ar sevi un nospraustu nākotnes mērķus. Tad vari atrotīt piedurknes un ķerties pie jauniem plāniem. Profesionālajā vidē izcelsies ar atbildīgu pieeju, un citi ieklausīsies tavos spriedumos. Attiecību jomā jāgādā par saskaņu, mazliet savaldi emocijas.

ZIVIS

«Ballītei ir jābūt!» nedēļas nogalē teiks Zivis un būs gatavas doties dzīvē. Sabiedriskās un saviesīgās aktivitātes sitīs augstu vilni. Ļoti iespējams, ka saņemsi ne vienu vien simpātiju apliecinājumu. Tas jauki, bet - esi modrs. Nevajag mesties mīlas avantūrās. Profesionālajā jomā var pavērties jaunas iespējas, bet, lai ko tu darītu, esi precīzs, jo ir risks pieļaut neuzmanības kļūdas. Tāpat arī vajadzētu uzklausīt kolēģu viedokļus, lai nonāktu pie vislabākā risinājuma.