Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 7. septembrim

© Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Netrūks izdomas un oriģinālas pieejas. Vai gan Aunam kādreiz ideju nav? Pašam pietiek, un vēl dalīties ar citiem var. Tostarp arī par to, kā panākt, lai bankas īsziņas rada īpaši priecīgu noskaņojumu. Ja risināmi ļoti nopietni jautājumi, tad gan rūpīgi sagatavojies, lai vari ļoti argumentēti pamatot savu viedokli. Brīvdienās pievērsies mājas darbiem un interjera pārkārtojumiem. Iegādājies greznumpriekšmetus, atjauno garderobi, apmeklē frizieri.

VĒRSIS

Napoleona plāni - labā nozīmē. Daudz kas ies viegli no rokas, tāpēc koncentrējies uz svarīgām lietām. Ir vērts padomāt par karjeru vai biznesa attīstības virzieniem, kas pilda maciņa saturu. Pastāv iespējas atrast domubiedrus nozīmīgiem projektiem, tikai nekārto naudas lietas ar draugiem - var sanākt ne tā, kā plānots, un attiecības sabojātas. Ārpus darba svarīga privātā dzīve. Attiecībās jātiek skaidrībā ar sevi, vēlmēm, ilgām un attieksmi.

DVĪŅI

Ar laipnību atvērsi daudzas durvis, cilvēku simpātijas pavadīs tevi un darīs ikdienu jaukāku. Lieliskie komunikāciju meistari Dvīņi uzmirdzēs visā krāšņumā. Esot uz šāda viļņa, sekmēsies lietišķās sarunas un darījumu kontakti, tomēr nepaļaujies pārāk uz citu solījumiem. Pats visu pieskati un pārbaudi. Nedēļas nogalē briest ballītes, bet nevajadzētu nodoties pārliekai bohēmai. Nekaisi naudu pa vējam, labāk iegādāties ko noderīgu mājām.

VĒZIS

Ak, Vēži, Vēži... Tik daudz kas dzīvē atkarīgs no emocijām... Šajā periodā mainīgs garastāvoklis un pārdomas par dzīvi. Vairāk optimisma! Nepārdzīvo par katru sīkumu un turies tālāk no cilvēkiem, kas mūždien neapmierināti. Piemērots laiks, lai pievērstos jauniem plāniem un paplašinātu profesionālo darbošanos, iespējams izdevīgs piedāvājums,

kas nesīs peļņu. Attiecībās svarīga stabilitāte un stiprā pleca izjūta. Labi, ja līdzās ir cilvēks, uz kuru var paļauties.

LAUVA

Gribētos mazliet vieglāk... Uzsmaidīt, pakoķetēt, nošarmēt... Bet tā vis nebūs. Daudz laika un spēku paņems darbs - pūlēsies vaiga sviedros, bet priekšniecība dos arvien jaunus uzdevumus. Bruņojies ar pacietību un neielaidies diskusijās, tas var novest pie strīdiem. Ja situācija galīgi nav pa prātam, tad jāskata tīmeklī darba piedāvājumi vai jādomā par savu lietu. Nedēļas nogalē svarīga privātā dzīve. Pašā sirds stūrītī paslēptas siltas jūtas, ar kurām vajag dalīties.

JAUNAVA

Vajag ieņemt «zemo startu», jo tūdaļ var atskanēt tas šāviens, pēc kura jāskrien uz priekšu un nav vairs laika domāt. Ja esi plānojis profesionālajā darbībā kādas pārmaiņas, tad meklē jaunas iespējas, raksti projektu un veido tāmi. Ir iespējas satikt uzticamus kompanjonus. Turklāt kopīgus projektus gaida lielāka veiksme nekā tad, ja darbosies individuāli. No darbiem brīvajā laikā svarīga attiecību tēma. Sirdslietu jomā iespējamas pozitīvas pārmaiņas.

SVARI

Svarīga prasme sadarboties. Ieklausies citu viedoklī un respektē to, kaut arī pašam gribētos darīt pēc sava prata un noteikt spēles noteikumus. Jāgādā par saskaņu un saticību gan darbā, gan ģimenē. Labāk jutīsies, ja būsi pārliecināts, ka apkārt ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties. Neiesaisties svešu problēmu risināšanā un turies tālāk no intrigām. Privātajā dzīvē siltas jūtas saviļņos dvēseli un nedos miera klusajos, jau rudenīgajos vakaros.

SKORPIONS

Profesionālajās lietās viss neies tik raiti un viegli, kā tu vēlētos, plāni un ieceres var nesakrist ar iespējām. Neskrien ar pieri sienā, necīnies ar vējdzirnavām, bet nogaidi - gan viss nostāsies savās vietās. Labs laiks, lai sakārtotu dažādus lietišķos jautājumus, risinātu sarunas iestādēs vai

bankās. Tomēr ar finansēm jārīkojas uzmanīgi - var rasties labas iespējas, taču līdzās ir arī riski. Brīvdienās ballīte ar draugiem un neliela bohēma.

STRĒLNIEKS

Darbā uz taviem pleciem gulsies atbildība un nāksies papūlēties, lai tas vezums kust uz priekšu. Veiksmi nesīs radoša pieeja, nebīsties no eksperimentiem. Ja rodas interesantas un neparastas idejas par peļņu, tad rīkojies. Brīvajos brīžos daudz laika paņems ģimenes pienākumi. Gādā par saticību, esi kopā ar savējiem, dalies iespaidos un rūpēs. Ļoti svarīga emocionālā saskaņa un sapratne. Saimniecībā nevajadzētu sākt nopietnus remontdarbus vai pārkārtojumus.

MEŽĀZIS

Tu esi racionāls un pragmatisks cilvēks, un tavs padoms kādam var ļoti noderēt. Tikai nepasniedz to kā absolūtu dzīves patiesību un vienīgo situācijas risinājumu. Vienmēr var būt vēl kādi varianti. Kaut arī var gribēties noteikt toni mājās, esi tolerants. Ieklausies mīļo cilvēku domās un respektē viņu vēlmes. Pretējā gadījumā iespējamas sadzīviskas ķildas un rīvēšanās. Kopā ar mīļoto cilvēku vēlēsies baudīt mājas mieru. Brīvajiem ļaudīm jāpadomā par došanos laulības ostā.

ŪDENSVĪRS

Laba intuīcija, tā nepievils visdažādākajās dzīves jomās. Būs skaidrs, ko darīt, kāpēc darīt un kā darīt. Labprāt dosi padomus citiem, un cilvēki tieksies ar tevi no sirds parunāt. Taču pietiks ar uzklausīšanu un morālo atbalstu - neuzņemies pilnībā atrisināt citu problēmas. Nedēļas nogalē daudz darāmā mājās. Vari sākt remontu, iegādāties mēbeles un interjera priekšmetus, taču ar naudu rīkojies apdomīgi. Darbā veiksmīgi kontakti un vienošanās.

ZIVIS

Dvēselē jau iezagušās rudenīgas noskaņas? Vairāk optimisma! Gremdējoties pārāk dziļās pārdomās, garastāvoklis noslīdēs zem nulles. Patiesībā daudz kas šobrīd notiek tev par labu. Ir piemērots periods, lai

meklētu jaunas darba un peļņas iespējas. Finanšu jomā paredzama stabilizācija - peļņa nenāks ātri, toties stabili. Ja naudas plūsma bremzējas, tas nav uz ilgu laiku. Privātā dzīvē iespējama iepazīšanās. Viens acumirklis, un dienas iegūst jaunas krāsas.