Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 14. septembrim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Nedēļas nogalē svarīga attiecību tēma. Iespējams, kādos būtiskos jautājumos viedokļi nesakritīs un tad ies villa pa gaisu. Neuzstāj uz saviem noteikumiem, nespītējies un neapvainojies par niekiem. Ir svarīgākas lietas, ko darīt. Piemērots laiks dažādiem pārkārtojumiem mājās, un arī darbā pienākumu netrūks. Var izveidoties saspringtas situācijas un arīdzan rasties vēlme sarīkot kādu tracīti. Ievelc elpu un noskaiti līdz desmit.

VĒRSIS

Pirms vēsās sezonas sākuma daudz darbu mājās. Piemērots laiks, lai pievērstos nelieliem remontdarbiem, saimnieciskiem un īpašuma jautājumiem. Labprāt kontaktēsies ar ģimenes locekļiem un dalīsies svarīgajā. Kopā saimniekojiet, kopā atpūtieties - tas sagādās sirsnīgus brīžus. Ja ir jauks laiks, tad izbaudi atvasaru nelielā izbraucienā. Darbs prasīs iedvesmu, taču tās tev netrūkst. Iespējams, saņemsi interesantu piedāvājumu.

DVĪŅI

Brīvdienās liela saimnieciskā rosība - kāds krāmēs skapjus un šķiros garderobi, kāds konservēs un gatavos ievārījumus, kāds izmēģinās jaunus kulinārijas brīnumus. Visu darīsi ar aizrautību, un arī radinieki labprāt iesaistīsies. Jaunajā nedēļā derētu padomāt par izglītošanos. Piesakies kursos, sērfo internetā, dodies uz bibliotēku. Janas zināšanas - jaunas iespējas. Aizraujoši piedzīvojumi iespējami sirdslietās.

VĒZIS

Pie tevis nonāks ļoti daudz visdažādākās informācijas. Labāk visu paturēt pie sevis, bet, ja vēlies dalīties tālāk, tad rūpīgi pārbaudi. Tāpat arī gadījumos, kad kaut kas izlemjams, vajag noskaidrot visus apstākļus un dažādus viedokļus. Nelielu rūpju rievu pierē var ievilkt finanšu stāvoklis. Tad vajag rīkoties un meklēt jaunas iespējas. Attiecību jomā vēlme pēc stabilitātes. Šis ir piemērots laiks, lai kopā būšanu balstītu uz stabiliem pamatiem.

LAUVA

Neraustiet Lauvu aiz ūsām!... Garastāvoklis tāds puktīgs un mazliet eksplozīvs. Saspringtās situācijās centies noskaitīt līdz desmit un neļauj vaļu emocijām. Ar strauju, spontānu rīcību vai runāšanu neko nepanāksi - strīdi var uzņemt apgriezienus, un tad jau labi nav nevienam. It īpaši lielus sarežģījumus tas var radīt darba vidē. Brīvo laiku pavadi mājās, kopā ar savējiem. Būs par ko parunāt, un šajās sarunās var rasties arī noderīgas lietišķās idejas.

JAUNAVA

Nav daudz ko domāt - ir jāķeras vērsim pie ragiem. Dažādas vēlmes un ieceres varbūt bijušas noglabātas pūra lādē vai kādā slepenā failā. Tad ir pienācis laiks tās realizēt, jo šajā periodā enerģija mutuļos un prāts ass kā bulta. Tostarp arī ir labs laiks peļņai. Nekautrējies runāt par samaksu, jo tu esi zinošs un atbildīgs cilvēks. Dažādas pārdomas par sirdslietu tēmu. Varbūt viss nav tā, kā tu vēlies, un kaut kas jāmaina attieksmē vai komunikācijā.

SVARI

Rāma runa un piemīlīgs smaids - tas piesaista un fascinē. Viegli atradīsi kontaktu ar cilvēkiem, un sekmēsies arī sarežģītas un ne visai tīkamas sarunas. Darba dienas ritēs nemierīgi - ar sapulcēm, plānošanu un tālruņa zvaniem. Savu tiesu uzmanības prasīs mājas dzīve. Jāparūpējas par saticību un jāpievēršas atvasīšu vēlmēm, it īpaši viņu skolas gaitām. Ja sirds brīva, tad saposies un dodies piedzīvojumos. Kāda tikšanās var dzīvi sagriezt virpulī.

SKORPIONS

Ļoti lietišķs noskaņojums. Darba dienu kalendārs aizpildīts pat ne pa stundām, bet minūtēm. Enerģiski risināsi jebkuru jautājumu, bet it īpaši tos, kas kādu laiku iekavējušies. Ja rodas jauni izaicinājumi - pieņem tos - pieredze un zināšanas ļaus virzīties pretī jaunām virsotnēm. Svarīgās lietas pieskati un nepaļaujies uz citiem. Brīvo laiku vislabāk pavadīt mājās, mierīgi atpūšoties. Sabiedriskās aktivitātēs vai ballītēs tikai velti iztērēsi laiku.

STRĒLNIEKS

Pārliecības par sevi tev netrūkst, taču nedrīkst ieslīgt pašapmierinātībā. Vajadzētu mācīties, papildināt profesionālās iemaņas vai doties pieredzes apmaiņas komandējumā. Darbā iespējami negaidīti pavērsieni, kas sākotnēji radīs satraukumu, bet vēlāk nospēlēs tev par labu. Galvenais - saglabā mieru un nogaidi. Brīvajā laikā paredzamas dažādas aktivitātes. Prieku sagādās tikšanās ar draugiem, labprāt arī saimniekosi mājās un sarīkosi saviesīgu ballīti.

MEŽĀZIS

Esi atvērts un ieklausies kolēģu vai sadarbības partneru viedoklī, kaut arī šķiet, ka tavs redzējums ir vispareizākais. Pieredzes un vieduma tev netrūkst, bet svarīga ir forma, kā tu to pasniedz. Esi tolerants. Tas attiecas arī uz mājiniekiem. Daudz padomu un pārliekas rūpes var radīt pretestību, un kāds to var uztvert kā jaukšanos viņa privātajā dzīvē. Attiecībā uz peļņu vai biznesu radīsies lieliskas idejas, kuras vajag realizēt.

ŪDENSVĪRS

Daudz pienākumu ģimenē. Dzīvosi līdzi notikumiem tuvāko radinieku dzīvē, atbalstīsi viņus un sniegsi arī kādu noderīgu padomu. Piemērots laiks dažādiem saimniecības darbiem - kaut kas jāsakrāmē, jāparemontē, jāparūpējas par ziemas krājumiem. To, kas notiek attiecību jomā, neapspried ar citiem. Tāpat arī turies tālāk no pļāpām un baumotājiem darbavietā. Var gadīties, ka profesionālajā vidē nobriedušas kādas pārmaiņas. Uztver tās mierīgi.

ZIVIS

Pārmaiņu laiks. Varbūt tās jau ir reāli klāt, bet varbūt vēl tikai tavās domās. Ja esi par kaut ko sapņojis, tad vairs nevajag gremdēties apcerēs, bet jāķeras pie plānu realizēšanas. Darbā vai biznesā seko līdzi naudas lietām - labi paveikti pienākumi, atbilstoši arī jāatlīdzina. Mirkļa iespaidā netērējies par mantām, kas patlaban nav īsti nepieciešamas. Sirdslietās svarīga garīgā saskaņa un līdzīgs skatījums uz dzīves vērtībām. Atsevišķos brīžos jāprot pielāgoties.