Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 21. septembrim

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Gribas kaut ko lielu un skaistu... Tu sen jau esi pelnījis sevi palutināt un iepriecināt - nedēļas nogalē vari doties iepirkšanās tūrē. Varbūt pēc tam gan bankas konta stāvoklis nebūs tas labākais, bet drīz jau atkal nopelnīsi. Ideju tev nekad nav trūcis. Vari savu CV aizsūtīt, mērķējot uz augstāku amatu. Bet biznesa cilvēkiem rūpīgi jāpēta tirgus, meklējot vēl neapgūtas nišas. Privātajā dzīvē ilgas un sapņi, kas nedod miera rudens vakaros.

VĒRSIS

Saimnieciskais Vērsis pulcēs kompāniju, lai nedēļas nogalē ietu mežā ar sēņu grozu. Vismaz vienu... Bet vēl labāk ar diviem, cerībā, ka baraviku feja dāvās veiksmi. Turklāt tā būs arī laba atpūta, jo darba nedēļā var rasties sajūta, ka galva krakšķ no domu pārbagātības un enerģijas. Vari ķerties pie jauniem projektiem, meklēt domubiedrus. Tikai svarīgāko lemšanu un galavārdu paturi sev. Citi var kaut ko salaist grīstē.

DVĪŅI

Viegls flirts un noslēpumains smaids... Būsi noskaņots ļoti romantiski. Ja tev ir mīļotais cilvēks, tad nedēļas nogali pavadiet divvientulībā gleznainā viesu namiņā. Savukārt brīvajām sirdīm iespējama liktenīga iepazīšanās. Darbā no tevis gaidīs idejas. Jo radošākas, jo labāk. Vajadzēs likt lietā izdomu, bet tu taču zini, ka arī lietišķi nepielūdzamais «ekselis» var būt pat ļoti kreatīvs. Viss atkarīgs no tā, kā mēs uz to paskatāmies.

VĒZIS

Trauki šķindēs, garaiņi celsies no katliem, un Vēzis kā virtuves valstības pavēlnieks gatavos maltīti radiem un draugiem un krājumus ziemai. Tādā atmosfērā arī jutīsies vislabāk. Rokas strādā, prāts atpūšas, un tiek piepildīta misija - parūpēties. Lietišķajā jomā iespējami interesanti pavērsieni. Ļoti iespējams, kāds līdzšinējais sadarbības partneris sagādās vilšanos, bet drīz jau no pavisam citas puses atnāks jauns piedāvājums.

LAUVA

«Labi rūkts, Lauva!» amata brāļi par tavu darbu ar uzslavām neskoposies. Kas gan var būt jaukāk un ausīm tīkamāk? Bet atceries gan vienu - jo sīrupsaldāka runāšana, jo lielāka iespējamība, ka cilvēks nav patiess. No tādiem jāturas pa gabalu. Intuīcija darbosies labi, un tu ātri sapratīsi, kas kuram padomā. Privātajā dzīvē sirsnīgi uzmanības apliecinājumi un krāsaina emociju gamma. Brīvajiem ļaudīm kāda tikšanās var sagrozīt galvu.

JAUNAVA

Prāts nemierīgs. Tāda sajūta, ka kaut kur kaut kas notiek bez tavas ziņas, ka briest pārmaiņas, par kurām neesi informēts, un ierastā lietu kārtība var tikt izjaukta. Apjautājies kolēģiem un mājiniekiem: kas notiek? Var jau būt, ka tie ir kaut kādi dzīves sīkumi. Vari pārskatīt līdzšinējo sadarbību un apspriest finanšu jautājumus. Labs laiks, lai atrastu variantus, kā nopelnīt vairāk nekā līdz šim. Brīvdienās dodies iepirkšanās tūrē.

SVARI

Ar gaumi un stila izjūtu vēlēsies pārkārtot mājokli. Tas tev izdosies lieliski, un tad jau arī laiks uzaicināt radus un draugus uz nelielu pasēdēšanu. Nodemonstrēsi savas kulināra dotības, un intelektuālās sarunās laiks paies ātri. Tas dos pozitīvu enerģiju jaunajai darba nedēļai. Pienākumu būs daudz, un var gadīties, ka vadība vai darījumu partneri vēlas deleģēt tev to, kas nemaz nav jādara. Kādu reizi izpalīdzēt var, bet nedrīkst to pārvērst par sistēmu.

SKORPIONS

Esi uzmanīgs, jo kāds var «pārskriet ceļu», izjaucot iecerēto. Ļoti svarīgi, lai ir plāns A un B - lai kādas neizdošanās gadījumā vari ātri pārorientēties. It īpaši tas attiecas uz projektiem un sadarbību, kas saistās ar finansēm. Naudas lietās šajā periodā jābūt īpaši precīzam un jāseko līdzi, vai viss tiek noformēts juridiski korekti. Brīvajā laikā būtu vēlams kaut kur aizbraukt, apceļot Latvijas vai kaimiņzemju skaistās vietas. Jauni iespaidi, jauna iedvesma.

STRĒLNIEKS

Diezgan emocionāli uztversi dažādas norises, un būs vēlme iesaistīties tur, kur nepavisam nevajadzētu. Tu esi taisnības aizstāvis, bet, kā mēdz teikt: nav jābūt visām pudelēm par korķi. Tādējādi pats sev pabendēsi nervus un spriedzes situācijas var tikai palielināties. Pievērsies saviem darbiem. Patlaban ir labvēlīgs laiks peļņas palielināšanai. Vari mainīt darbu vai slēgt jaunus darījumu līgumus. Privātajā dzīvē nemierīgi - dažādi pavērsieni sirdslietās.

MEŽĀZIS

Būsi noskaņots ļoti lietišķi un sekmīgi risināsi biznesa sarunas vai darba jautājumus. Par tavu autoritāti neviens nešaubās, un cilvēki taujās padomu, kā atrisināt to vai citu situāciju. Pastiprināta uzmanība jāpievērš visam, kas saistās ar finansēm, jo naudas lietās kaut kas var bremzēties. Pārbaudi, vai kontā ienācis viss, kam tur jābūt. No darbiem brīvajā laikā jāpievēršas attiecību tēmai. Pāriem jāizrunājas no sirds, brīvajiem ļaudīm jāsapošas un jāiet sabiedrībā.

ŪDENSVĪRS

Nedēļas nogalē pievērsies mājas darbiem: kaut kas jāsakārto, kaut kas jāparemontē, kādam, iespējams, jārisina arī pedagoģiskie jautājumi. Daudz darīšanu ar radiniekiem un rosīga un sirsnīga atmosfēra. Darba nedēļā kārtīgi jāstrādā, un pienākumi būs ļoti atbildīgi. Izdari visu pēc labākās sirdsapziņas, un vēlāk būs vieglāk. Var rasties kreatīvas idejas par ienākumu palielināšanu. Citi varbūt brīnīsies un apšaubīs, bet tu jau zini, ka pasaule pieder drošajiem.

ZIVIS

Mazliet sapņains noskaņojums un vēlme pēc nelielas bohēmas nedēļas izskaņā. Piezvani draugiem - varbūt atradīsies jauka kompānija, ar ko kopā aiziet uz klubu vai krodziņu. Vajag no sirds atpūsties, jaunais darba cēliens būs spraigs. Darbā iespējamas pārmaiņas, kas tev nebūs gluži pa prātam. Vajadzēs pierādīt savu taisnību, aizstāvēt idejas un, iespējams, arī runāt par atalgojuma jautājumiem. Sagatavo loģiskus un neapgāžamus argumentus.