Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 28. septembrim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Daudz pozitīvisma, kas sasilda sirdis. Tas burtiski staros no tevis un neatstās cilvēkus vienaldzīgus. Brīvajiem ļaudīm viegls flirts var pāraugt spēcīgās jūtās. Ģimenes cilvēkiem vajag palutināt savējos, kopā apmeklēt kādu kultūras pasākumu. Profesionālās lietas kādu brīdi vari atstāt otrajā plānā - kaut arī pienākumu netrūks. Apdari svarīgāko, bet tomēr mīli vairāk sevi.

VĒRSIS

Kad lietu kārtība tiek izjaukta, tad stabilitāti mīlošajam Vērsim sākas stress. Varbūt vēlams pievērsties garīgajām praksēm, kas līdzsvaro un harmonizē, jo darba dienu ritms trauksmains, var mainīties plāni un darba pienākumi. Ko darīt - šobrīd tāds laiks. Pēc spraigām dienām vislabākā atpūta būs omulīgā mājas atmosfērā. Nedēļas nogalē vari ielūgt ciemos draugus un sarīkot ballīti nedaudz bohēmiskā atmosfērā.

DVĪŅI

Darbā pārāk nepārcenties un ar iniciatīvām klajā nenāc. Profesionāliem izaicinājumiem nav tas labākais laiks. Var rasties nelabvēļi, mānīgi solījumi vai neizprotamas situācijas. Par karjeru un profesionālo izaugsmi domāsi vēlāk, bet patlaban esi vairāk kopā ar ģimeni. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt tikšanos ar spilgtu personību, kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemēm.

VĒZIS

Ja dzīvē patlaban viss neiet absolūti gludi, tad tāpēc, lai tu izdarītu kādus secinājumus. Dažādi pienākumi radīs lielu slodzi, tāpēc ievēro veselīgu dzīvesveidu. Sevi jāmīl un jāpalutina. Nedēļas nogalē aizbrauc kaut kur vai apmeklē kultūras pasākumus kopā ar ģimeni - uzlādēsies ar pozitīvismu. Saspringtās situācijās darbā vai biznesā neļauj vaļu emocijām, tās traucēs sekmīgai sadarbībai.

LAUVA

Daudzus jautājumus nokārtosi ar pārliecināšanas spējām, personīgo pievilcību un smaidu. Tie ir priekšnosacījumi, lai kaut kas jauks notiktu arī privātajā dzīvē un sirdslietās. Šobrīd esi uz pozitīvas enerģijas viļņa, un ir īstais laiks, lai paveiktu to, ko sen esi vēlējies. Var rasties jaunas peļņas iespējas, tomēr uzmanīgi vajadzētu izturēties pret pēkšņiem piedāvājumiem. Un atceries, ka viss jaunais ir labi aizmirsts vecais.

JAUNAVA

Rosīgas dienas lietišķā noskaņā. Iespējams, vajadzēs kārtot ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus. Kamēr nav sākusies īsteni vēsā sezona, paveic sīkos remontdarbus un sakārto āra teritoriju. Iegādājoties pirkumus mājām, izvērtē, vai tie tiešām nepieciešami, un uzmanies no pārmaksāšanas. Darbā svarīga prasme sadarboties, der ieklausīties kolēģos. Un - ar kritizēšanu tā uzmanīgi.

SVARI

Piemērots periods sabiedriskām aktivitātēm: piedalies pasākumos, iesaisties to organizēšanā, palīdzi tiem, kam grūtāk klājas. Kā jau zinām: labais vairo labo. Nedēļas nogalē vari veikt kādus pārkārtojumus mājās, taču pirms tam apspriedies ar ģimeni. Vajadzētu vairāk pievērsties bērnu vēlmēm, it īpaši tad, ja viņiem sākušās skolas gaitas. Brīvajiem ļaudīm iespējamas simpātijas, kam seko nopietns turpinājums.

SKORPIONS

Iespējas palielināt ienākumus. Uz ātru peļņu neceri, bet orientējies uz pasākumiem, kas dod labumu ilgtermiņā. Organizējot lietišķo dzīvi, nedrīkst atstāt novārtā privāto. Ļoti iespējams, ka nobrieduši kādi izrunājami jautājumi. Sirsnība un atklātība nāks par labu. Brīvajā laikā palutini sevi ar skaistumkopšanas procedūru vai iepirkšanās tūri. Jāatjauno rudens garderobe.

STRĒLNIEKS

Situācijas darbā vai biznesā prasīs daudz nervu, taču galarezultāts priecēs. Tikai esi uzmanīgs diskusijās un ātrumā nesarunā kaut ko lieku. Brīvdienās mājas dzīve prasīs savu tiesu. Paredzamas darīšanas ar radiniekiem, iespējams, kādam no viņiem vajadzēs padomu. Sirdslietās jāuzmanās no avantūrām, neuzķeries uz aizjūras «prinču» vai «princešu» uzmanības apliecinājumiem tīmeklī.

MEŽĀZIS

Pirmajā vietā darba un karjeras jautājumi, iespējams, jāapgūst kaut kas līdz šim vēl nezināms. Tādējādi varbūt nāksies strādāt arī brīvdienās. Mājiniekiem tas var nepatikt, tāpēc atrodi laiku arī viņiem, lai kopā kaut kur aizietu un parunātos par svarīgo. Brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās un dzirkstošas simpātijas. Izbaudi piedzīvojumus, kas dzīvei piešķir jaunas krāsas.

ŪDENSVĪRS

Tu taču zini, kā darbojas karmas likumi, vai ne? Tāpēc esi apdomīgs vārdos un darbos. Ir latviešiem teiciens: «Nedari otram to, ko nevēlies, lai dara tev.» Darbā paveic svarīgāko un pēc tam vairāk uzmanības velti privātajai dzīvei. Var rasties vēlme mājās veikt pārkārtojumus. Radošas un novatoriskas idejas šajā sakarā birs kā no pārpilnības raga. Attiecību tēmā jātiek skaidrībā ar vēlmēm.

ZIVIS

Nemierīgs periods un dažādas pārmaiņas. Neļaujies stresam un brīvajā laikā atrodi sev tīkamas nodarbes, kas līdzsvaro. Tās var būt meditācijas vai garākas pastaigas dabā. Jāuzkrāj spēki, jo darba dienas būs piepildītas un pienākumi ļoti atbildīgi. Svarīgās lietās sajutīsi ģimenes atbalstu, un vislabākā atpūta būs kopā ar mīļajiem, kuri tevi saprot no pusvārda. Vai - vispār bez tiem.

*