Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 5. oktobrim

© Ģirts Ozoliņš/F64

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Lieli plāni, bet ir jau latviešiem tas teiciens: «Ko līdz lieli gurķi, ja tiem tukši vidi…» Lai nesanāk vairāk runāšanas nekā darīšanas, vajag mierīgi apsēsties un visu apdomāt un parēķināt. Ir jāuzmanās no pārsteidzības un nereālām iecerēm. Ja būsi piezemētāks, tad viss ies no rokas. Ir pat iespējas tikt pie lielākas algas vai peļņas. Brīvdienās aicini draugus, sēņu groziņš pie rokas - un prom uz mežu!

VĒRSIS

Daudz jaunu ideju, kas gūs atbalstu. Kolēģu vai darījuma partneru vidū būsi topā, tevi uzklausīs un respektēs. Pats būsi noskaņots dažādām pārmaiņām, pat visai radikālām. Trakajiem pieder pasaule - tā jau sena patiesība. Jaunajā ampluā jutīsies iedvesmots, jo cik tad ilgi var dzīvot nopietnībā. Brīvajā laikā gan atkal jāpievēršas nopietniem mājas un saimniecības pienākumiem.

DVĪŅI

Vienmēr vajag, lai tā bilde mainās. Ķersies pie viena darba, tad otra, tad trešā. Radīsies viena ideja, tad otra, tad trešā... Varbūt vari kaut ko no tā piedāvāt realizēt citiem, bet, protams, par attiecīgu samaksu. Nedēļas nogalē labprāt satiksies ar draugiem - lai dzīvo tusiņš un ballīte! Sirdslietās iespējamas interesantas peripetijas, bet neapspried neko ar cilvēkiem no malas. Tas var radīt sarežģījumus.

VĒZIS

Darba nedēļā profesionālajās lietās veiksme un jaunas iespējas. Kā mēdz teikt, Dievam ir savi plāni… Ne gaidīti, ne cerēti, bet - pēkšņi satiksi īstos cilvēkus, un izrādīsies, ka tava pieredze un zināšanas kādā vietā ir ļoti nepieciešamas. Vienā brīdī viss var mainīties un pavērties ceļi, par kuriem esi sapņojis. Brīvdienas paies rudenīgos mājas darbos: kāds rīkos lielo kārtošanu, kāds veiks revīziju drēbju skapī, kāds gatavos krājumus ziemai.

LAUVA

Tu proti sevi pasniegt un atstāt respektabla cilvēka iespaidu, tavi trumpji ir spēja patīkami komunicēt, pieredze un zināšanas. Kolēģi vai darījumu partneri ieklausīsies, respektēs un paldies pateiks. Taču arī tev būtu vērts uzklausīt un ņemt vērā dažus padomus. Brīvdienās dodies izbraucienā skatīt zeltaino rudeni vai sarīko ar draugiem pikniku. Privātajā dzīvē iespējami negaidīti pavērsieni un dažādi pārsteigumi.

JAUNAVA

Par garlaicību nevarēsi sūdzēties, jo katra diena sola kādu pārsteigumu. Vairums no tiem saistīsies ar darba lietām. Vai viss būs pa prātam? To rādīs laiks, jo pirmajā brīdī norises būs grūti izvērtēt. Prātā nāks lietišķās idejas, kas var būt ļoti noderīgas ienākumu palielināšanai. Dienu steigā vajag atrast līdzsvaru starp darba pienākumiem un privātajām vēlmēm. Šis un tas pārdomājams attiecībā uz sirdslietām.

SVARI

Būs pozitīvs skatījums uz dzīvi, lai arī aiz loga jau rudens un kādam dvēselē ieskanas pesimistiskas stīgas. Dzīve griež savu straujo riteni, un profesionālajā jomā no tevis tiks gaidītas jaunas idejas un aktīva darbošanās. Tiksi ar visu galā vai arī ātri iemācīsies to, ko nezini. Brīvdienās ģimeniskas noskaņas - jāapčubina bērni, jāparūpējas par vecākās paaudzes radiniekiem, jāapdara saimniecības darbi.

SKORPIONS

Kā tur īsti ir? «Viens nav karotājs…» vai «Arī viens ir karotājs…» Šajā periodā pats to varēsi pārbaudīt. Ar sadarbības partneriem sapratīsies labi, tomēr vajadzētu svarīgās lietas pieskatīt, jo var gadīties - kāds kaut ko pārpratis vai nav izdarījis. Tad situācija jāglābj un atbildība jāuzņemas tev. Brīvajā laikā svarīga privātā dzīve. Kaut arī rudens lapas dzeltē - sirdī pavasaris.

STRĒLNIEKS

Viena galva gudra, divas vēl gudrākas - kādās ikdienišķās sarunās var izkristalizēties ļoti noderīgas domas. Piemērots laiks mācībām, kas liekamas lietā praktiski. Un ar pilnu jaudu vajag pievērsties peļņas jautājumiem - gāzi grīdā un uz priekšu! Būs idejas, kā maciņu padarīt biezāku vai bankas kontā pieaudzēt ciparu. Privātajā dzīvē kaislības, bet kādā brīdī liksies, ka sirds saka vienu, bet prāts kaut ko citu.

MEŽĀZIS

Garīgais pacēlums un daudz enerģijas, it kā būtu atvērusies kāda otrā, trešā, ceturtā elpa… Dosi noderīgus padomus, un draugi vai kolēģi būs pateicīgi. Pats arī sapratīsi, ka pieredze ir zelta vērtē. Nekautrējies runāt par samaksu vai peļņas pārdali. Ja nav iespējams atrast kompromisu, tad jālūkojas pēc cita spēles laukuma. Brīvdienās vajadzētu kaut kur aizbraukt, izvēdināt galvu: dabā, pastaigā pa piedzīvojumu takām vai pasēņot.

ŪDENSVĪRS

Savāds noskaņojums. It kā, no vienas puses, profesionālajā jomā viss notiek. No otras - briest neapmierinātība ar apstākļiem vai kolēģiem un biznesa partneriem. Būtu lietderīgi ielāgot: kāpjot karjeras kalnā, ceļā ir cilvēki, un tie paši cilvēki ceļā var gadīties, ja jākāpj no tā kalna lejā. Tāda dziļa doma, vai ne? Nedēļas nogalē var būt vēlme aizvērt aiz sevis durvis - lai visi liek mieru, jo vajag padomāt, vajag pameditēt.

ZIVIS

Par radošām idejām saņemsi daudz komplimentu. Vajag rakstīt jaunus biznesa plānus, meklēt domubiedrus un iesaistīties sabiedriskās aktivitātēs. Tikai esi modrs un sargā savas «autortiesības», jo reizēm parādās tendence - piesavināties citu ieceres vai biznesa plānus. Varbūt pienācis laiks strādāt pašam savā labā. Brīvdienās atpūties kā labāk tīk. Izgulies, palasi, dodies pastaigā.