Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Horoskops 21. oktobrim: Uz ceļa esam maksimāli uzmanīgi – ievērojam distanci, dodam ceļu trakajiem

© Dmitrijs SUĻŽICS, MN

Sievišķās jeb maigās enerģijas «uzvaras gājiena» laiks, jeb cilvēki maksimāli labi varēs izprast, ko var panāk ar netiešu ietekmi – diplomātiju, publisko viedokli, baumām, atmosfēru, reputāciju, ekonomikā – vienošanos par vienām cenām tirgū, politikā viss, kas aprakstīts Gustava Le Bona grāmatā «Pūļa psiholoģija».

Sauklis «Kopā ir spēks» būs tieši par šo laiku, jeb mācieties maksimāli labi veidot situāciju alianses. Tiem, kas nonākuši taisnības un pūļa pretējā pusē - bruņojieties ar pacietību, spēju pieņemt situāciju un mieru, jo pūlis nekad nestaigā uz lekcijām mācīties, bet gan izgāzt emocijas.

Tie, kas iet uz koncertiem, diskotēkām vai citiem masu pasākumiem, varēs «atrauties» pēc pilnas programmas un iegūt tiešām spēcīgas emocijas kā eiforijas nektāru. Taču neceriet, ka šīs emocijas sniegs ilgstošu piepildījumu, jo būs ar interesantu «piegaršu». Publiskā telpā šis ir ideāls laiks manipulēt ar pūļa viedokli un emocijām, tādēļ informācija, kas tiks publicēta šajā laikā, ir kritiski vērtējama. Uz ceļa esam maksimāli uzmanīgi - ievērojam distanci, dodam ceļu trakajiem un palīdzam tiem, kas iesprūduši vai noklīduši. Ja redzam šķēršļus uz ceļiem, tad novācam paši vai ziņojam dienestiem.

Dienas lielākais spēks: Izvēle starp cerību un patiesību.