Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Shipsea: Ik pa laikam piesēžu un pasaku paldies

© Publicitātes foto

«Populārais mūziķis Jānis Šipkēvics jeb Shipsea, kurš pērn pārcēlies uz Stokholmu, kur studē Zviedrijas Karaliskās Mūzikas akadēmijas maģistrantūrā, ir nospraudis daudzus krāsainus karodziņus – darbus, ko šogad vēlas īstenot.

«Iespējams, par daudz, jo esošais dzīves ritms ir tāds kā sesijas spriegums konstantā tempā. Šķiet, ka organisms un ģimene jau ir daudzmaz ar to apraduši, tāpēc varu turēt tādu slodzi - ar atbalstu no Zanes un bērniem, kā arī atbalstu no tā, ko man devis Dievs un vecāki. Ik pa laikam piesēžu un pasaku paldies, ka man ir tāda varēšana. Nekādā ziņā neuztveru to par pašsaprotamu,» viņš raksta savā atklātajā dienasgrāmatā, ko vēstuļu formātā ik nedēļu izsūta saviem draugiem un sekotājiem.

«Pirmkārt, man ir sajūta (pamatota), ka šogad būs jauns «Instrumentu» albums. Visas zīmes un mūsu sarunas par to liecina. Tam līdzi varētu nākt arī lielāks koncerts,» viņš atklāj.

«Otrkārt, šeit, skolā Stokholmā, šim mācību gadam kā kursa darbu esmu izvēlējies jauna albuma ierakstīšanu. Tajā apkopošu visas tās idejas, kas bija pārāk nelatviskas «Apgaismo mani» krājumam,» saka talantīgais mūziķis, piebilstot, ka viņš domā vēl par trijiem citiem, tikai nezina, cik albumiem pietiks spēka un laika.