Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Skandāli

Džulianam atkal jauna mīlestība, šoreiz – nepilngadīga

© F64

Pēc »VZ« rīcībā esošās informācijas, pazīstamais pianists, komponists un aranžētājs Džulians (Jānis Zvirgzdiņš) jau vairākus mēnešus ir kopā ar LNT šova «Dziedošās ģimenes» dalībnieci Kristu Lapiņu.

Šīs attiecības var dēvēt par šovā dzimušām – abi iepazinās pērn, kad Krista piedalījās «Dziedošo ģimeņu» šovā, kur pavadošo mūziķu sastāvā bija arī Džulians.

Iepazīstas «dziedošajās ģimenēs»

Pazīstamais mūziķis Džulians jeb Julian, kurš popularitāti guva jau pirms daudziem gadiem Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā atlasē, kā arī sacerējis vairākas labas dziesmas, ar Kristu Lapiņu (17) satikās aizvadītā gada beigās, kad tolaik vēl sešpadsmitgadīgā Mārupes vidusskolas 11. klases skolniece kopā ar mammu Līgu, brāli Robertu un brālēnu Otto cīnījās par Latvijā skanīgākās dziedošās ģimenes titulu, bet taustiņinnieks Džulians spēlēja šova pavadošo mūziķu sastāvā. To, ka abu starpā radušās simpātijas, »VZ« novēroja jau šova noslēguma ballītē «Sapņu fabrikā», kur Džulians ne soli neatkāpās no daiļās «saulītes» – tā Brūveru ģimenes jaunāko atvasi šovā dēvēja dziedātājs un šova vadītājs Lauris Reiniks −, un pat nebaidījās meiteni mīļi apskaut.

Parādās jaunas fotogrāfijas

Lai gan sabiedrībā abi kopā vēlāk neparādījās (Džulians vispār nekad nav bijis burziņu cienītājs), tikpat mīļi apskāvušies viņi redzami arī jūlija sākumā tapušajās fotogrāfijās, ko Krista izlikusi publiskai apskatei savā profilā sociālās saziņas tīklā «draugiem.lv» – tur abi kopā redzami Kristas mammas brāļa Jāņa Brūvera kāzās šā gada 8. jūlijā. «Vai jūs tiešām domājat, ka es par šādu tēmu ar kādu vispār gribu runāt? Es par tādām lietām nerunāju!» uz »VZ« jautājumu, vai viņa un Kristas starpā uzplaukusi mīlestība, strikti atteica pazīstamais mūziķis. «Nē, tas nav noslēpums, esam vai neesam kopā, vai mums tur kaut kas ir vai nav. Bet tā jebkurā gadījumā ir tikai mana darīšana! Es atvainojos, bet man ir tādi uzskati.»

Mūziķim laba gaume

Interesanti, ka vēl pagājušajā vasarā Džulians bija kopā ar kādu citu simpātisku blondīni – Rīgas cirka gaisa akrobāti un ekvilibristi Daigu Vilciņu (23), kura »VZ« pastāstīja, ka abi kopā bijuši nepilnus divus gadus un pašķīrušies vien šajā pavasarī. To, kāds bijis mīlnieku šķiršanās iemesls, Vilciņa gan atteicās komentēt, vien nosmēja, sakot: lai tas paliek viņu starpā. Jāatgādina, ka savulaik Džulianam bija romantiskas attiecības arī ar pazīstamo dziedātāju Amber jeb Aiju Vītoliņu (29), taču arī viņu mīlas stāsts beidzās pēc nepilniem diviem gadiem (2006. gada pavasarī) un arī toreiz saldais pārītis, nevienam neko nepaskaidrojot, aizgāja katrs uz savu pusi. «Mēs par to nevēlamies runāt!» toreiz viņi abi atcirta, gluži kā sarunājuši.