Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Kā kļūt par sapņu sievieti, kuru nekad nepamet! 

© Pixabay

Par sapņu sievieti piedzimst vai par tādu ir jākļūst? Skolās apgūstamās zināšanas nedod iespēju izkopt sievišķību un prasmes, kuras vēlāk var noderēt, veidojot attiecības un valdzinot mīļoto.

Kas ir tās kvalitātes, kuras vīrieši novērtē visvairāk? Kas jāņem vērā izskatā, uzvedībā, gaitā un iznesībā, lai vīrietis vēlētos tevi lolot un nekad nepamest?

Astoņas atslēgas, ar kurām atslēgt mīļotā vīrieša sirdi un kļūt par viņa sapņu sievieti, kuru nekad nepamet!

1 - Šarms. Sievietes šarms ir valdzinošs un ļoti piesaista vīrieti smalkās enerģijas vibrācijās, kas ir visspēcīgākais pievilkšanās spēks. Katrs vīrietis vēlas, lai viņa mīļotajai sievietei piemistu šarms un pievilcība, kas aizvien liktu viņam viņu iekārot. Šarmantu sievieti nepamet!

2 - Stalts augums. Katram vīrietim ir savi ideāli - vienam labāk patīk tievās, citiem apaļīgās, taču, lai kāda būtu sieviete, viņai jārūpējas par savu augumu, lai tas būtu iekārojams. To vīrieši vēlas! Iznesīga stāja un stalta mugura, kas nes augumu. Pārliecība par sevi, lai vīrietis varētu paļauties, uzticēties. Sievietes ar stāju nekad nepamet!

3 - Sakopta, skaista seja. Ja vīrietis vēlas dienu no dienas, gadu no gada skatīties uz tavu seju - viņš tiešām mīl. Sejas skaistums neslēpjas grima noslēpumos vai slepeni savilktā ādā. Skaistums slēpjas smaidā un acīs. Smaids spēj izgaismot jebkuru emociju, un seja ir tas fokuss, kas ļauj mīlestībai plūst. Smaidīgas sievietes nepamet!

4 - Godīgums un uzticība. Šīs īpašības ir prioritāte attiecībās. Taču godīgas sievietes nereti nav pašas pret sevi, tāpēc mazās viltības, kas izmantotas valdzināšanai vai noturēšanai, netiek uzskatītas par meliem. Jo labāk sieviete pazīst sevi, jo atklātāka viņa spēj būt attiecībās. Uz meliem balstītas attiecības nes sliktu karmu. Godīgas sievietes nepamet!

5 - Uzticība. Paļaušanās uz otru cilvēku ir pamats, kas ļauj izaugt - katram atsevišķi un attiecībām kopumā. Uzticība nozīmē sevis cienīšanu. Jebkurai rīcībai ir divvirzienu enerģija, tāpēc nelaimīgs ir nevis tas, kuru krāpj, bet tas, kurš to dara. Un karmas pārkāpumiem ir sekas. Uzticīgas sievietes nepamet!

6 - Humora izjūta. Daudziem ir ļoti grūti kontaktēties ar cilvēkiem, kas nesaprot jokus, - nekad nevar zināt, par ko apvainosies, tāpēc nereti vīrieši sāk izvairīties no šādām sievietēm. Vīrieši daudz strādā, viņi ir par daudz ko atbildīgi, tāpēc viņi vēlas, lai viņiem būtu tāda sieviete, kas liktu viņiem pasmaidīt un prastu viņus uzjautrināt. Humors spēj atraisīt jebkuru samilzušu situāciju un sniedz vieglumu. Sievietes ar labiem jokiem nepamet!

7 - Inteliģence. Skaista un gudra sieviete ir gandrīz katra vīrieša sapnis, taču nevar arī noliegt, ka vēl aizvien daudzi vīrieši izvairās no pārāk gudrām sievietēm, jo nevēlas paši palikt muļķa lomā. Viņi nevēlas, ka sieviete ir gudrāka par viņu, ieņem labāku amatu, saņem lielāku algu, jo tas viņiem liek justies nevērtīgiem. Inteliģence ir sirds gudrība. Sievietei prāts ir jānoslogo sociālās atbildībās, nevis attiecībās. Tāpēc jākultivē ir sirds gudrība, nevis prāta spīdēšana. Sirdsgudras sievietes nepamet!

8 - Mīlestība. Ir tik daudz lietu, kas cilvēku dara laimīgu. Prieks, sajūtas, emocijas, piedzīvojumi, notikumi un iespējas. Laimes avots ir sievietes sirdī. Sieviete, kurai sirdī ir mīlestība, ir katra vīrieša sapnis. Ja sievietei mīlestība ir sirdī, tad tā realizēsies arī viņas dzīvē. Sirds mīlestība ir visspēcīgākā no visām. Tai nav laika, apgrūtinājumu, strīdu vai emociju šķēršļu. Mīlestības spēks pārvar laika un telpas ierobežojumus. Sieviete, kas lolo sevī mīlestību, ir vīrieša vislielākā balva. Mīlošas sievietes nepamet!