Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Izklaide \ Gardēžiem

Rīgā notiks itāliešu vīna festivāls "Gourmet's Italia Riga"

Rīgā 16.jūnijā notiks otrais itāliešu vīna festivāls "Gourmet's Italia Riga", kas sniegs apmeklētājiem iespēju novērtēt labākos Itālijas vīnus.

Kā norāda festivāla pārstāvji, pasākums Rīgā ienesīšot slavenā Itālijas vīnu festivāla "Merano WineFestival & Gourmet" noskaņas un apmeklētājiem sniegs unikālu iespēju novērtēt un izbaudīt labākos Itālijas vīnus, kā arī kulinārijas delikateses no Apūlijas un Kampānijas reģioniem.

Festivāls "Gourmet's Italia Riga" notiks otro reizi un ir viens no pasākumiem, kas norit festivāla Eiropas tūres "Euro-WorldTour 2010" laikā. Tā mērķis ir sniegt ieskatu "Merano WineFestival & Culinaria" izstādē, kas ik gadu norisinās Itālijas pilsētā Merano un ir viens no galvenajiem nozares notikumiem, kuru apmeklē aptuveni 6000 vīna pazinēju no visas pasaules. Šīs tūres gaitā Eiropas valstu galvaspilsētu iedzīvotājiem tiek sniegta iespēja klātienē nobaudīt un novērtēt labāko Itālijas vīnziņu un kulinārijas ekspertu produkciju.

Itālijas vīnu un gastronomijas festivāls "Gourmet’s Italia Riga" norit ar Itālijas vēstniecības Rīgā un Itālijas Ārējās tirdzniecības institūta atbalstu.