Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Puzikovs pārskaņojis “Zodiaka” leģendāro hitu par rozēm

© Publicitātes foto

Dziedātājs un joprojām arī policists Nikolajs Puzikovs jaunā versijā ieskaņojis leģendārās grupas “Zodiaks” vienu no populārākajām dziesmām “Manas mīļākās puķes”.

Ar Jāņa Lūsēna dziesmu “Manas mīļākās puķes” (ja kāds neatceras, tad par rozēm, kas tumšsarkanās) grupa “Zodiaks” un Maija Lūsēna populārajā dziesmu aptaujā “Mikrofons ‘91” ieguva sesto vietu.

“Dziesmas jaunā versija tapa pavisam spontāni,” stāsta Nikolajs Puzikovs. “Sākotnēji tā bija tikai ideja, jo es jau sen esmu vēlējies pārdziedāt kādu leģendāru latviešu hitu. Ieraksta procesā pieaicināju producentu Artūru Palkeviču, ar kuru ilggadēji esmu sadarbojies. Mana ideja bija šo latviešu popmūzikas pērli padarīt par skaistu balādi. “Zodiaks” darbojās jau Atmodas laikā - tas ir laiks, kad es piedzimu. Pie šīs dziesmas ir izaugušas jau divas paaudzes, bet labas dziesmas dzīvo mūžīgi. Ceru, ka tā sagādās pozitīvas emocijas tiem, kuri turpina svinēt svētkus. Starp citu, rozes arī man ir mīļākās puķes, un tās es dāvinu tikai īpašos mirkļos.”

Dziesmas jaunās versijas ierakstā bez Puzikova piedalījušies arī tādi latviešu mūziķi kā vokāliste Dināra Rudāne, ģitārists Andrejs Meļņikovs, basģitārists Edvīns Ozols un bundzinieks Artis Orubs, taustiņus ieskaņojis Artūrs Palkevičs.