Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Chris Noah atrāda pilnībā izpārdotajā koncertā nofilmēto video

© Publicitātes foto

Septembra nogalē Chris Noah (Krists Indrišonoks) laida klajā savu pirmo dziesmu latviešu valodā “Cik tālu vēl?”, bet nu mūziķis publicējis enerģisku dziesmas video no koncerta kultūrtelpā “Tu jau zini kur”.

Koncerts kultūrtelpā “Tu jau zini kur” bija pilnībā izpārdots, tāpēc, skatoties dziesmas “Cik tālu vēl?” videoversiju, simtiem tā apmeklētāju cerībās lūkos safilmētos kadrus, lai draugiem un paziņām varētu rādīt “re, kur es!”. Tiesa, tikai retajam šāda iespēja patiešām radīsies, jo videoversijā skatītāju zālei nav pievērsta īpaši liela uzmanība. Par šo koncertu un Chris Noah fenomenu “Neatkarīgā” jau rakstīja.

“Visspilgtāk no koncerta prātā palikušas divas lietas. Sajutu neticami ciešu atgriezenisko saiti no skatītājiem - pirmās rindas visa koncerta garumā dziedāja līdzi dziesmām, kuras esmu rakstījis dažādās dzīves situācijās un redzēt tās rezonējam ar klausītāju ir saviļņojoši. Es to negaidīju!” atminas Chris Noah. “Otrā lieta - uz skatuves biju kopā ar mūziķiem, saviem draugiem. “Cik tālu vēl?” izpildījām kopā ar Kristīni Pāži, pateicos, ka viņa piekrita būt mans atbalsta plecs. Kaut arī šī dziesma bija iznākusi salīdzinoši nesen, arī to cilvēki dziedāja līdzi.”

Dziesmas “Cik tālu vēl?” dzīvā izpildījuma video piedalās Kristīne Pāže, Krists Krūskops, Mārcis Jukumsons-Jukumnieks, Rūdolfs Ozols, Didzis Bardovskis, Artūrs Sebris un Pēteris Ozols. Video redzams arī hiphopa mūziķis Fiņķis, kurš piedalījās koncertā kā viesmākslinieks.

Chris Noah ir vienīgais Latvijas jaunais mākslinieks, kuram šobrīd ir aktīva sadarbība ar ierakstu kompāniju “Sony Music Entertainment”. Pašlaik mūziķis strādā pie nākamās dziesmas latviešu valodā, kuru plānots laist klajā 2024. gada sākumā.

Savukārt 1. decembrī plānots pēdējais Chris Noah koncerts šogad - pasākumu norises vietā “Branku Brančotava” Jelgavas novadā. Chris Noah akustiskajā koncertā mūziķim pievienosies viņa “zvaigžņu sastāvs” - Didzis Bardovskis, Mārcis Jukumsons-Jukumnieks, Krists Krūskops un Jēkabs Zemzaris. Koncertprogrammā būs dzirdami gan Chris Noah populārākie skaņdarbi (“Cik tālu vēl?”, “Sunboy”, “Only Yours”, “Spark”, “Fall Through” u.c.), gan arī melodijas, kuras radiostacijās izskanējušas mazāk vai nemaz.