Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Latvijā

"Karodziņi un koncerti ir lieliski, bet ir lietas, ko varam darīt kā valsts"; sociālajos tīklos aicina slēgt robežu ar Krieviju

© NRA arhīvs

Sociālajos tīklos publiski izskanējis aicinājums pilnībā slēgt Krievijas robežu. 

Militārās tuvcīņas klubs, kura sastāvā ir arī dažādu spēka struktūru pārstāvji, publicējis paziņojumu, kurā aicina slēgt Latvijas robežu ar Krieviju un Baltkrieviju, preču un personu kustībai.

Publiskajā paziņojumā tuvcīņas kluba "Tēvijas Sargi" sociālās vietnes "Facebook" lapā teikts:

"Daudziem droši vien ir jautājums - KO VĒL VARAM DARĪT? Mums savukārt ir neizpratne, kāpēc tas vēl nav izdarīts. KRIEVIJAS UN BALTKRIEVIJAS ROBEŽAS SLĒGŠANA PREČU UN PERSONU KUSTĪBAI (SEVIŠĶI KOPĀ AR LIETUVU, IGAUNIJU, POLIJU UN SOMIJU):
1. Kavētu Krievijas apgādi ar viņiem nepieciešamām precēm;
2. Apgrūtinātu Krievijas preču/izejvielu eksportu un attiecīgu ieņēmumu gūšanu karadarbības finansēšanai;
3. Novērstu (vai vismaz krietni apgrūtinātu) iespēju pie mums iesūtīt diversantu vienības situācijas destabilizēšanai pārkrievotajās valsts daļās, kas apgrūtinātu NATO ar vēl vienu nopietnu problēmu.
Valdība gaida, ka stingrākas sankcijas ieviesīs Rietumi, bet šoreiz stingras sankcijas varam ieviest mēs paši, t.sk. apejot tos, kas Rietumos kļuvuši atkarīgi no Krievijas energoresursiem, izejvielām un tirgus. Un pie reizes parūpējoties par savu drošību pirms ir par vēlu."
Portāls "NRA.lv" arī iepriekš, 2018.gadā, rakstījis par cīņas kluba aktivitātēm saistībā ar Ukrainu, kad militārās tuvcīņas organizācija "Tēvijas sargi" diviem Ukrainas brīvprātīgo bataljoniem aizvedusi Latvijas iedzīvotāju sarūpētās mantas - nakts redzamības ierīces un militāro apģērbu. Kā arī snieguši apmācības kaujām. Vairāk lasīt šeit.