Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Rīgā \ Atpūta

Iespaidīgie "Gumball 300" rallija spēkrati Rīgas centrā priecē interesentus

© Facebook

Kā iepriekš ziņots, 1. un 2. jūlijā ar ekskluzīvām automašīnām un slavenībām Rīgā viesojas dzīvesstila rallijs Gumball 3000". Piektdien notika iesildīšanās ballīte, bet jau sestdien spožie spēkrati rindojās pilsētas centrā.

Gan rīdziniekiem, gan pilsētas viesiem Brīvības bulvārī ir iespēja klātienē aplūkot vairāk nekā 120 sporta automašīnas, kā arī satikt tādas pasaules superzvaignes kā dīdžeju Afrojack, reperi Īvu, amerikāņu elektroniskās deju mūzikas apvienības „Major Lazer” dalībnieku Jillionaire, kā arī amerikāņu basketbolistu Kenu Grifiju un daudzus citus.

Ekrānšāviņš

Piektdienas vakarā notikusi ballīte ar kuras fotomirkļiem rallija organizatori dalījušies savos sociālajos tīklos.

Savukārt šodien jau spēkratus iespējams aplūkot Brīvības bulvārī.

Tālāk rallija ceļš vedīs uz Varšavu Polijā.

No 1.līdz 8. jūlijam norisināsies ikgadējais dzīvesstila „Gumball 3000” rallijs, kas plašākai sabiedrībai pazīstams ar ekskluzīvām automašīnām, izsmalcinātām ballītēm un pasaules līmeņa slavenībām, kuras ik gadu apvienojas un dodas sešu dienu tūrē, mērojot 3000 jūdzes pa īpaši izvēlētu maršrutu. Šogad „Gumball 3000” tūre vedīs pa Eiropu un no Rīgas līdz grieķu Mikonas salai Egejas jūrā dosies vairāk nekā 120 ekskluzīvu automašīnu un 500 dalībnieku, kuru vidū būs gan pasaules līmeņa slavenības, gan monarhiju pārstāvji un miljonāri.

Ekrānšāviņš

Katrā no rallija pieturas punktiem notiks iespaidīga automašīnu ekspozīcija, dodot ne tikai visiem interesentiem un pilsētas viesiem iespēju klātienē palūkot izsmalcinātas automašīnas, bet arī iepazīties ar auto sporta vēsturi, sākot no senlaicīgas klasikas līdz pat mūsdienu superauto, tostarp „Pagani”, „Bugatti”, „Ferrari”, „Laborghini” u.c, kā arī ar slaveno Betmobili un citām futūristiskajām automašīnām.