Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Saistībā ar ūdensvada avāriju izmaiņas dažos sabiedriskā transporta maršrutos

© Ekrānšāviņš

No 23. augusta plkst. 10:45 līdz turpmākam rīkojumam, saistībā ar ūdensvada avārijas seku likvidēšanu Krišjāņa Valdemāra ielā un Raiņa bulvārī, slēgts labais pagrieziens no Krišjāņa Valdemāra ielas uz Raiņa bulvāri.

Līdz ar iepriekš minēto, būs sekojošas izmaiņas trolejbusu un autobusu maršrutos:

  • 13., 30. un 57. maršruta autobusi virzienā uz Preču-2, Centrālo staciju, Abrenes ielu, brauks pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk turpinās braukt pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Elizabetes ielu, Brīvības bulvāri, Raiņa bulvāri un tālāk pa maršrutu. Autobusi pieturēs pieturvietās „Mākslas muzejs" un „Brīvības piemineklis" (Brīvības bulvārī).

Pieturvietā „Brīvības piemineklis", kas atrodas Raiņa bulvārī, autobusi nepieturēs.

  • 12. maršruta trolejbusi no Āgenskalna priedēm kursēs pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Elizabetes ielu, Brīvības ielu. Trolejbusi pieturēs pieturvietā „Mākslas muzejs".

Pieturvietās „Raiņa bulvāris" un „Tērbatas iela" trolejbusi nepieturēs.

  • 14. maršruta trolejbusi uz Mežciemu no 2. trolejbusu parka izbrauks pa Salu tiltu.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes" piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter", „facebook", „draugiem.lv".