Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Māja

Labākai higiēnai - Villeroy & Boch

© publicitātes

Nopelniem bagātais vācu santehnikas un vannas istabu keramikas ražotājs Villeroy & Boch nosaka jaunus higiēnas standartus, ieviešot tualetes poda inovāciju – DirectFlush tualetes podus bez apmales ar atjautīgu plūsmu ūdens noskalošanai vēl labākas higiēnas nodrošināšanai un visas tvertnes iekšpuses skalošanu, neradot šļakstus.

 Tas tiek panākts, pateicoties īpašam šļakstu aizsargam tvertnes augšmalā un ūdens sprauslu augstākam novietojumam.

Parastajiem tualetes podiem ir šaura skalošanas apmale, kuras iekšpusi ir sarežģīti gan saskatīt, gan piekļūt tai. Skalošanas apmales vietā DirectFlush tualetes podi ir aprīkoti ar nelielu šļakstu aizsargu, ļaujot tualetes poda tvertni viegli tīrīt – turklāt, pat neveicot manuālu tīrīšanu, inovatīvās DirectFlush paaudzes tualetes podi ir ārkārtīgi higiēniski. Ūdens patēriņš ir tikai 3 vai 4,5 litri, tāpēc inovatīvā skalošanas tehnoloģija saglabā augstu skalošanas efektivitāti un nodrošina visas tvertnes skalošanu, ļaujot no nenoskalotiem traipiem izvairīties jau pašā sākumā. Atklātā apmale ir pilnībā glazēta, tāpēc viegli kopjama. Tualetes poda inovācija DirectFlush atbilst visstingrākajām higiēnas prasībām, kas mūsdienās ir standarts ne tikai slimnīcās un bieži apmeklētās sabiedriskās ēkās, bet arī privātmājās.

Villeroy & Boch piedāvā DirectFlush opciju tualetes podiem vairākās savās vannas istabu kolekcijās. Tualetes podi bez apmales ir pieejami kolekcijā Omnia Architectura, Subway 2.0, Joyce un tagad arī O.novo. Visiem DirectFlush tualetes podiem piemīt ārkārtīgi pievilcīgs dizains, pārliecinoši apvienojot skaistu ārējo veidolu un atjautīgu iekšējo konstrukciju.

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar Villeroy&Boch