Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Pasaulē

Kas ir Putina slepenais “hobijs”, kuram Krievijas prezidents tērē nesamērīgi lielas naudas summas?

© Depositphotos

Krievijas Federācijas prezidenta slepenais hobijs ir aģentu pirkšana dažādās pasaules valstīs, apgalvo žurnālists Dmitrijs Gordons. Līdzās Orbānam un Fico žurnālists uzskaitīja vairākas citas slavenas personības, raksta dialog.ua.

Žurnālists nosauca patieso iemeslu Orbāna un Fico dīvainajai uzvedībai par labu Krievijas Federācijai: "Es teikšu galveno - klausīties šos runājošos mērkaķus nav jēgas. Ir svarīgi saprast galveno - kamēr krieviem būs nauda no tirdzniecības ar civilizētajiem Rietumiem, līdz tam viņi pēc labākajām padomju VDK tradīcijām "pirks draugus" visā pasaulē.”

Dmitrijs Gordons pastāstīja par Putina “slepeno hobiju”.

"Ko Putins dara jau gadiem ilgi? Viņš, tāpat kā savā laikā Ļeņins un Staļins, pērk aģentus un ietekmes aģentus. Viņš vienkārši tērē daudz naudas, lai "pirktu draugus" visā pasaulē.”

Populārais emuāru autors nosauca arī dažus citu slavenu cilvēku vārdus, kuri, viņaprāt, ir Kremļa aģenti: “Starp šiem ietekmes aģentiem bija un ir bijušais Vācijas kanclers Šrēders, Francijas ministrs Fransuā Fijons, un bijušais Austrijas ārlietu ministrs Kneisls, kurš faktiski apmetās uz dzīvi Krievijā.”