Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Skandalozi

Impotents vīrietis savā dzimumloceklī pašrocīgi ievieto dzelzs stieni

©

52 gadus vecs vīrietis Kang Niu no Ķīnas, lai uzlabotu dzimumdzīves kvalitāti, pašrocīgi ievietojis savā dzimumloceklī 13 centimetrus garu metāla stieni ar tukšu vidu, kas teju viņu nogalinājis.

Vīrietis mediķiem pastāstījis, ka tā rīkojies, jo uzskatījis- tieši problēmas ar erekciju traucējušas viņam atrast un noturēt sievietes. Vienīgais problēmas risinājums, ko Kang Niu varējis iedomāties, bijis ievietot dzimumloceklī dzelzs caurulīti.

Pirmo reizi, kad 52 gadus vecais mīlnieks "iemēģinājis" jauno dzimumdzīves "uzlabotāju", tas iešāvies viņa urīnpūslī. Neskatoties uz stiprajām sāpēm vairāku mēnešu garumā, vīrietis nav vērsies pie mediķiem, jo cerējis, ka tas pats no sevis pametīs ķermeni. Taču kad tas nav noticis un sāpes kļuvušas neizturamas, Kang Niu tomēr devies uz slimnīcu. Pēc rentgena ārsti ātri vien atraduši sāpju cēloni un ar vienkāršas operācijas palīdzību izņēmuši svešķermeni. Taču mediķi nav snieguši komentārus par to, vai visi vīrieša orgāni veiksmīgi funkcionē kā tiem vajadzētu.